Benene kan klappes helt op, og foden kan let afmonteres, så skærmen er lige til at tage med.

ASUS ROG Strix XG16AHP-W

Ota XG16 kainaloon, kun haluat isomman näytön mukaasi tai lisänäytön läppäriisi.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Asus
8.3

ROG Strix XG16 on kannettava tietokonenäyttö, jonka 15,6 tuuman kokoinen näyttö tarjoaa kaiken, mitä tavallisesta pöytätietokoneesta löytyy.

Kun näyttö on koottu, se muistuttaa myös todellista tietokoneen näyttöä. Suurin ero on vain se, että jalka voidaan taittaa kokonaan kokoon, joten se ei vie paljon tilaa. Se on melko vaikuttava, sillä siinä on tukeva alumiinijalusta kolmella jalalla. Näyttöä voidaan nostaa, laskea, kallistaa ja kääntää parhaan työasennon saamiseksi.

XG16:n takana olevan suuren muovikappaleen voi taittaa auki, ja sitä voidaan käyttää näytön telineenä – ja voit myös käyttää näyttöä täysin ilman jalustaa.

Näytön värientoisto on hyvä. Kuvaa voidaan päivittää 144 Hz:n taajuudella, ja kokemus oli myös hieno ja välkkymätön, kun liitimme näytön tietokoneeseen ja pelasimme sillä. Kontrasti voisi olla parempi, ja se oli erityisesti ongelma silloin, kun otimme XG16:n mukaan ulos. Aurinkoisella säällä on hyvin vaikea erottaa, mitä akkunäytöllä tapahtuu.

ROG Strix XG16:ssa on sisäänrakennettu akku. Testimme aikana näyttö toimi normaalisti noin kaksi tuntia, joten sinun ei tarvitse olettaa pelaavasi tai käyttäväsi sitä koko päivän ajan kaukana seinäpistorasiasta.

Näyttö saa virtansa USB-C-kaapelista, ja onnistuimme yhdistämään sen suureen varavirtalähteeseen. Silloin akun kesto oli äkkiä kaksi kertaa pidempi. Ihannetapauksessa näyttö on tietysti kytkettävä pistorasiaan mukana toimitetulla virtalähteellä.

Voit liittää XG16 -laitteeseen lähes minkä tahansa näyttöä käyttävän laitteen. Näytön sivussa on USB-C- ja HDMI-liitännät, ja tarvittavat johdot toimitetaan laitteen mukana.


+ Siirrettävä

+ Upeat kuvat

– Lyhyt akun kesto

Conclusion

Ota XG16 kainaloon, kun haluat isomman näytön mukaasi tai lisänäytön läppäriisi.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Koko
15,6"
Tarkkuus
1920 x 1080 px
Kontrasti
800:1
Valovoima
300 nits
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
HDMI, USB-C
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
2 x 1 watt
Katselukulma
178 astetta
Kulutus
10 watt
Vasteaika
3 ms
Mitat
46,4 x 36 x 24 cm (jalustan kanssa)
Paino
1,6 kg