ASUS TUF Gaming VG28UQL1A har hele fire HDMI-porte og to USB-porte. Der er små indbyggede højttalere på bagsiden.

ASUS TUF Gaming VG28UQL1A

Erittäin hieno 4K-näyttö pelaamiseen, elokuvien katseluun ja kuvankäsittelyyn. Hinta on todella kallis.

tekijä Poul Siersbæk #Näytöt #Asus
8.9

Vaikka nimessä ei olisikaan sanaa ”Gaming”, ei olisi epäilystäkään siitä, etteikö 28-tuumaista ASUS TUF Gaming VG28UQL1A -näyttöä olisi tarkoitettu tietokonepeleille. 4K-näytön vasteaika on 1 ms, kun taas virkistystaajuus on 144 Hz, mikä varmisti sujuvat liikkeet ja erinomaisen terävyyden ilman viiveitä sekä peleissä että elokuvissa. Lisäksi on hyvä, että näyttö voidaan synkronoida tietokoneen näytönohjaimen kanssa.

Näytön Shadow Boost on hieno toiminto, joka vaalentaa varjoja, jos jokin pelin kohtaus tapahtuu pimeässä. Näytön musta väri on kuitenkin varsin vaimea, mikä ei ole optimaalinen valokuville tai elokuville. Vaativat pelaajat voivat nauttia lisäominaisuuksista, jotka helpottavat tarkkuusammuntaa, kuten mahdollisuudesta aktivoida ruudulla oleva ajastin. 4K-näytössä on hyvä IPS-paneeli, jossa on laajat katselukulmat, ja se on kalibroitu hyvin ja kirkkaus on tasainen koko näytöllä. Oletus­asetus on Gaming Mode, ja juuri tästä pidimme eniten elokuvissa ja kuvankäsittelyssä. Värit näyttivät luonnollisilta ja kirkkailta, ja kontrasti oli tasapainossa hienojen yksityiskohtien kanssa. Jos pidät väreistä, Scenery Mode on paras valinta. Tämä lisää kuitenkin myös kontrastia ja heikentää yksityiskohtia varjoissa.

VG28UQL1A:n saa käyttökuntoon ilman työkaluja. Kiinteään, V:n muotoiseen jalustaan kiinnitettyä näyttöä voi nostaa, laskea, kallistaa ja kääntää pystyasentoon. Käyttö on helppoa neljän suuren painikkeen ja taustapuolella olevan ohjaussauvan avulla.


+ Upea kuva

+ Helppo käyttää

– Korkea hinta

Conclusion

Erittäin hieno 4K-näyttö pelaamiseen, elokuvien katseluun ja kuvankäsittelyyn. Hinta on todella kallis.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Tarkkuus
3840 x 2160 pixels
Kontrasti
1000:1
Valovoima
350 cd/㎡
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
4 x HDMI, 1 x DisplayPort, 3 x USB
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
2 x 2W
Katselukulma
178°/ 178°
Kulutus
33 watt
Vasteaika
1 ms
Mitat
64,0 x 54,0 x 21,4 cm
Paino
6,9 kg