Projektoren kan placeres helt ned til 80 centimeter fra lærredet eller væggen, du viser noget på.

ASUS ZenBeam Latte L1

ZenBeam Latte L1on pieni ja näppärä projektori, jonka voit ottaa mukaasi mihin tahansa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Asus
7.4

Pientä ZenBeam Latte L1 -projektoria käyttäessäsi tarvitset oikeastaan vain valkoisen seinän elokuvien tai valokuvien katseluun missä tahansa. Projektori on nimittäin akkukäyttöinen ja helppo kuljettaa. Jos sinulla ei ole TV:tä kesämökillä, pieni projektori sopii vaikka sinne.

Projektorin valo ei ole kovin voimakas, joten se toimii parhaiten pimennetyssä huoneessa. Elokuvaa pystyi katsomaan keskellä päivää pelkästään vetämällä verhot ikkunan eteen, mutta kontrasti ja kokonaiskokemus ovat sitä parempia,mitä pimeämpää huoneessa on. Kuva oli hieno ja terävä sen jälkeen, kun olimme hienosäätäneet tarkennusta pienellä projektorin sivulla olevalla painikkeella. Valitettavasti tarkkuus on vain 720p Full HD-tarkkuuden sijaan, ja sen huomaa, jos kuva on halkaisijaltaan muuta-man metrin suuruinen. Kiinteän kaiuttimen äänenlaatu on hyvä, ja elokuvien puhe on helppo kuulla, vaikka surround-ääntä ei olekaan odotettavissa.

Projektorissa on sisäänrakennettu Android-versio, mutta se ei toimi kovin hyvin. Jostain syystä siihen on asennettu muu sovelluskauppa kuin Google Play Kauppa, ja sovellusten valikoima on rajallinen. Onneksi voit käyttää Netflixin kaltaista suoratoistopalvelua tietokoneellasi ja liittää tietokoneen projektoriin HDMI-kaapelilla.

ASUS lupaa enintään kolmen tunnin akun keston, mikä piti kokemuksemme mukaan paikkansa.


+ Helppo kuljettaa

+ Hyvät kaiuttimet

– Lyhyt akunkesto

Conclusion

ZenBeam Latte L1on pieni ja näppärä projektori, jonka voit ottaa mukaasi mihin tahansa.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Koko
Noin 3 metriä
Tarkkuus
1280 x 720 px
Kontrasti
400:1
Valovoima
300 lumen
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
HDMI, kuulokeliitäntä, USB
Kaiuttimet
2 x 5 watt
Kulutus
Maksimissaan 36 watt
Mitat
9 x 13,1 x 9 cm
Paino
585 g