BenQ_EW277HDR

BenQ EW277HDR

Hyvällä kuvalla varustettu edullinen näyttö.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #BenQ
8.8

BenQ EW277HDR on turhia hienouksia vailla oleva perusnäyttö. Laite on tyylikkään näköinen, sen tuottama kuva on hyvälaatuinen ja hinta luokassaan vertailukelpoinen.

Edullisesta hinnastaan huolimatta BenQin näyttö tukee hdr-kuvaa, jonka kirkkauden ansiosta kohteiden musta on mustempaa ja valkoinen valkoisempaa kuin tavallisessa teräväpiirtokuvassa.

Näytössä on rajalliset ergonomiaominaisuudet, sillä näyttöä voi vain hieman kallistaa. Siitä huolimatta näyttö on ystävällinen silmille. Laitteen Eye-Care-tekniikaksi kutsuttu toiminto vähentää välkettä ja sinisen valon määrää, minkä ansiosta näyttöä on miellyttävä katsella ja silmien rasitus on mahdollisimman vähäistä pitkissäkin istunnoissa.

Testissä ei kuitenkaan havaittu suurta eroa verrokkina olleeseen testaajan nykyiseen perusnäyttöön.

Näytön etureunassa on valikkopainike, jolla on helppo vaihtaa esiasetettujen näyttötilojen välillä. Se on kätevä varsinkin silloin, kun haluaa katsoa elokuvaa hieman värikylläisemmillä sävyillä.

BenQin takapaneelissa ei ole vesa-reikiä seinäkiinnitystä varten tai minitietokoneen kiinnitykseen. Takana on siistissä rivissä vain liitännät. Muuten takapaneeli on tasaisen yhtenäinen, joten näytön voi sijoittaa niin, että myös salonkikelpoinen takapaneeli on näkyvillä.

+ Hyvä kuva
+ Helpot asetukset
– Vaatimattomat ergonomiasäädöt

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

BenQ EW277HDR on tyylikäs perusnäyttö, joka tukee edullisesta hinnastaan huolimatta hdr-kuvaa. Ergonomiasäädöt ovat kuitenkin rajalliset.

Ominaisuudet

Merkki
BenQ
Koko
27"
Tarkkuus
1920 x 1080 px