Den lille runde fjernbetjening gør det nemt at ændre indstillinger på skærmen.

BenQ PD2705U

PD2705U on hyvä näyttö kuvankäsittelyyn, ja siinä on paljon käteviä liitäntöjä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #BenQ
9.0

BenQ PD2705U maksaa enemmän kuin useimmat 27-tuumaiset näytöt, mutta jos näyttöä tarvitaan videoiden tai kuvien muokkaukseen, se on ehdottomasti hintansa arvoinen.

Näytön erinomainen värintoisto tekee siitä erityisen sopivan graafiseen työskentelyyn. Olisimme tosin toivoneet suurempaa kirkkautta, koska silloin näyttöä olisi helpompi käyttää myös kirkkaassa päivänvalossa. Vastineeksi on sanottava, että ainakin valaistus jakautuu tasaisesti koko näyttöpaneelin alueelle. Eri puolilla näyttöä tehdyissä valomittauksissa oli vain pieniä vaihteluita.

PD2705U voi näyttää samanaikaisesti kahdelta tietokoneelta tulevaa kuvaa vierekkäin. Se ei ole kovin kätevää, koska näyttökuvien ylä- ja alareunaan jää leveä musta reunus. Lisäksi kuvat ovat niin pieniä, että suuresta Ultra HD -resoluutiosta huolimatta näytöllä olevasta sisällöstä voi olla vaikea saada selvää. BenQ-näytön erikoisin osa on pieni vekotin, joka muistuttaa lähinnä painikkeilla varusteltua jääkiekkoa. Sen avulla voi esimerkiksi säätää kirkkautta, ja sillä voi vaihtaa liitäntöjä, jos näyttö on kytketty useampaan laitteeseen. Jos tietokone on uudempaa mallia, sen voi liittää näyttöön USB-C-kaapelilla. Tietokoneeseen ei tarvita erillistä virtakaapelia, sillä PD2705U syöttää sekä kuvasignaalin tietokoneelta näytölle että 65 wattia vastakkaiseen suuntaan kannettavaan tietokoneeseen. Tämä on erittäin kätevää. Kun kannettava tietokone on liitetty USB-C-liitännällä, näyttö tarjoaa käyttäjälle ylimääräisiä liitäntämahdollisuuksia.


+ Kätevä ”jääkiekko-ohjain”

+ Hyvät liitäntämahdollisuudet

– Ei kovinkaan kirkas

Conclusion

PD2705U on hyvä näyttö kuvankäsittelyyn, ja siinä on paljon käteviä liitäntöjä.

Ominaisuudet

Merkki
BenQ
Koko
27 tommer
Tarkkuus
3840 x 2160 pixels
Kontrasti
1200:1
Valovoima
250 cd/m²
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
2 x USB-C, 2 x USB-B, 3 x USB-A, HDMI, DisplayPort
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
2 x 2,5 watt
Katselukulma
178°/178°
Kulutus
27,5 watt
Vasteaika
5 ms
Mitat
61,4 x 45,1 x 25,7 cm
Paino
9,3 kg