Skærmen kan stå næsten vinkelret på underlaget eller lægges helt fladt ned.

Dell C1422H

Dell C1422H on loistava lisänäyttö kannettavalle tietokoneelle ja helppo kantaa mukana.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Dell
8.4

Dellin C1422H on todella yksi parhaista milloinkaan testaamistamme ulkoisista tietokonenäytöistä.

Näyttö on erittäin ohut ja kevyt. Se liitetään tietokoneeseen USB-C-kaapelilla, joten se on todella helppo ottaa mukaan laukkuun kannettavan tietokoneen kanssa.

HDMI-liitäntää tai DisplayPort-liitäntää ei ole, joten näyttö ja tietokone täytyy yhdistää USB-C-kaapelilla. Näyttö saa sekä virran että kuvan saman johdon kautta, mikä vähentää myös painoa ja vaivaa.

Dell C1422H -näytön kuva on kaunis ja terävä, mutta mielestämme näyttö olisi voinut olla hieman vielä kirkkaampi, sillä se on kuitenkin tarkoitettu otettavaksi mukaan.

Kontrasti on heikko, mutta olemme havainneet tämän olevan yleinen ongelma tämäntyyppisissä näytöissä, eikä Dell itse asiassa pärjää kovinkaan huonosti verrattuna muihin kannettaviin näyttöihin. Suuri 14-tuumainen näyttö oli kätevä kannettavan tietokoneen 15-tuumaisen näytön vieressä. Pystyimme työskentelemään tietokoneen hieman suuremmalla päänäytöllä ja pitämään joitakin sivustoja avoinna lisänäytöllä vieressä pöydällä.

Jalusta, joka pitää C1422H-näytön pystyasennossa, on yksinkertainen ja tyylikäs. Se on vain levy, joka voidaan taittaa kokonaan ylös näytön taakse. Avattuna se pitää näytön varmasti halutussa kulmassa. Jalustassa on myös painikkeet asetusten säätämistä varten.

Mukana tulee huopatasku näytön kuljettamista varten. Näyttö, huopatasku ja johto vievät niin vähän tilaa, että ne mahtuvat useimpiin tietokonelaukkuihin kannettavan tietokoneen kanssa yhtä aikaa.


+ Litteä ja kevyt

+ Käytännöllinen ja tyylikäs jalusta

– Matala kontrasti

Conclusion

Dell C1422H on loistava lisänäyttö kannettavalle tietokoneelle ja helppo kantaa mukana.

Ominaisuudet

Merkki
Dell
Koko
14"
Tarkkuus
1920 x 1080 px
Kontrasti
700:1
Valovoima
300 cd/m²
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
USB-C
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
Ei
Paino
602 gr