Dell P2418HT

Helposti säädettävä kosketusnäyttö upealla kuvanlaadulla.

tekijä Mathias Alsted Lund Flinck #Näytöt #Dell
7.9

Rasvaisilta sormenjäljiltä on vaikea välttyä kosketusnäyttöä käytettäessä. Jo muutamien napautusten tai näytön poikki pyyhkäisyjen jälkeen näytön pintaan jää sormenjälkiä, jotka ennen pitkää vaikuttavat heikentävästi kuvanlaatuun.

Tämän ongelman Dell on ratkaissut lähes täydellisesti uudessa 24-tuumaisessa P2418HT-näytössään. Näytön mattapintaan ei jää kosketuksista ja pyyhkäisyistä näkyviä rasvajälkiä, ja lisäksi näyttö on heijastamaton.

Näiden ominaisuuksien ansiosta käyttäjä voi nauttia upeasta kuvasta, jossa on hyvä värintoisto ja kontrasti. Näyttökuvan värisävy on hieman viileänpuoleinen, ilman suurta väriloistoa, mikä tekee P2418HT-näytöstä ihanteellisen toimistokäyttöön.

Kuvan terävyys ei ole aivan huippuluokkaa, mikä näkyy muun muassa tehtäväpalkin kuvakkeissa, jotka eivät ole täysin tarkkoja. Full hd -tarkkuus sopii kuitenkin erinomaisesti useimpiin tavallisiin tehtäviin, mutta suurien elokuvaelämysten antajaksi Dellin näytöstä ei ole.

Samasta hintaluokasta löytyy näyttöjä paremmalla kuvanlaadulla, mutta P2418HT:n suuri vetonaula on erinomaisesti toimiva kosketusohjaus. Näyttö reagoi kosketukseen herkästi, nopeasti ja tarkasti, ja haluttuihin kuvakkeisiin ja valikkokohtiin on helppo osua.

Dellin näytössä on nivelletty teline, jonka avulla näyttöä on helppo liikuttaa. Näin sille saa miellyttävän asennon erilaisia tehtäviä ja erilaista ohjausta (hiiri, kosketus) varten.

+ Upea kuva
+ Hyvät säätömahdollisuudet
+ Tarkka kosketusohjaus
– Hinta

Lisätietoja Dell P2418HT -näytöstä saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Hyvä valinta, jos etsii erinomaisella kuvanlaadulla varustettua kosketusnäyttöä.

Ominaisuudet

Merkki
Dell
Koko
23,8 "
Tarkkuus
1920 x 1080 px
Kontrasti
1000:1
Valovoima
250 cd/m2
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
DisplayPort, HDMI, VGA, USB 3.0 (kosketusohjaukseen), 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0
Paneeli
IPS
Katselukulma
178 astetta
Kulutus
18 W
Vasteaika
6 ms
Mitat
32,32 x 53,78 x 23,48 cm
Paino
3,12
Muuta
Kosketusnäyttö