Dell S2718H

Upea Dell-näyttö, jonka kuva-ala ulottuu lähes reunasta reunaan.

tekijä Mikkel Jacobsen #Näytöt #Dell
9.0

Dell S2718H on hyvä 27-tuumainen näyttö. Sitä on helppo käyttää ja ilo katsella, ja se sopii kaikenlaisiin toimistoihin.

Näyttö tukee 1920 x 1080 pikselin täysteräväpiirtotarkkuutta, näyttöruutu on lähes reunaton ja vasteaika on erinomainen. Näyttö hyödyntää HDR-teknologiaa, joka tuottaa tavallista paremman värintoiston esimerkiksi teknologiaa tukevissa peleissä ja videoissa.

Näytön hallintavalikko on suunniteltu hyvin, minkä vuoksi valikossa liikkuminen on helppoa. Aivan liian usein näyttövalikot on suunniteltu niin sekaviksi, että niissä tulee helposti tehtyä vääriä valintoja. Dellin näytössä ei ole sitä vaaraa, sillä kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot on merkitty selkeästi.

Laitteen käyttövalikossa on monipuoliset väriasetukset, ja lisäksi valittavissa on myös monia esiasetettuja kirkkaussäätöjä ja värien kalibrointiasetuksia. Mutta jos aikomuksena ei ole toistaa HDR-tuettua materiaalia, ei näytön kuvanlaadussa ole juurikaan eroa muihin, saman hintaluokan näyttöihin.

Niinpä Dell S2718H on lähtökohtaisesti “vain” todella hieno toimistonäyttö, jonka äärellä on miellyttävä istua useita tunteja kerrallaan. Laitteen käyttö on helppoa, ja hyvää on myös se, että näytön kuva-ala on niin suuri.

 

+ Näyttö on lähes reunaton
+ Miellyttävä kuva
+ HDR-tuki

 

Lisätietoja Dell S2718H -näytöstä saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Todella hieno toimistonäyttö, jota on helppo käyttää, ja jossa on lähes reunaton näyttöruutu.

Ominaisuudet

Merkki
Dell
Koko
27" (68,6 cm)
Tarkkuus
1920 x 1080 px
Kontrasti
1000:1
Valovoima
250 cd/m²
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
HDMI, VGA
Katselukulma
178°
Kulutus
35 W
Vasteaika
6 ms