Telefonen behøver ikke, som her, at være i nærheden af fotorammen for at overføre billeder.

Denver Frameo PFF-1160H

Denver digitaalisen valokuvakehyksen avulla kaukaiset perheenjäsenet voivat katsoa jaettuja kuvia, jotka on lähetetty internetin kautta.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Denver
7.9

Denver Frameo PFF-1160H herättää digitaalisen valokuvakehyksen uudelleen eloon. 11,6 tuumaisessa kehyksessä on useita älykkäitä jakotoimintoja, joiden ansiosta se sopii täydellisesti valokuvien lähettämiseen kaukana asuville ja teknisesti taitamattomille perheenjäsenille.

Kehys muistuttaa erehdyttävästi tavallista paperikuville tarkoitettua valokuvakehystä, mutta yhtymäkohdat loppuvat, kun näytön kytkee päälle ja kuva tulee näkyviin. Kuvanlaatu on edullisen tabletin tasoa. Kontrasti ei ole kovin hyvä, ja kuvaruutu muuttuu melko tummaksi, jos sitä katsoo sivusuunnasta. Tällä ei tosin ole väliä, jos kuvia on tarkoitus katsoa kehys sylissä. Muutaman metrin etäisyydeltä katsoessa taustavalaistu kuva on tyylikkäämpi kuin perinteinen paperikuva lasikehyksessä. PFF-1160H:n vahvuus on erittäin tehokas jakotoiminto: kehyksellä on oma koodi ja jokainen, joka on ladannut puhelimeensa Frameo-sovelluksen ja syöttänyt koodin, voi lähettää kehykseen kuvia ja videoita internetin kautta. Kuvat tulevat näkyviin muutaman sekunnin kuluttua. Taustapuolella on kaksi reikää, joihin voi kiinnittää pienen muovitapin pitämään kehystä oman valinnan mukaan joko pysty- tai vaaka-asennossa. Ratkaisu edustaa erittäin matalaa teknologiaa, mutta toimii niin kuin pitääkin.

Virtalähteessä on ohut johto, jonka voi vetää ulos taustapuolen kahden renkaan kautta.


+ Kuvien jako internetin kautta

+ Näyttää myös videoita

– Kuvanlaatu ei ole loistava

Arvio

Denver digitaalisen valokuvakehyksen avulla kaukaiset perheenjäsenet voivat katsoa jaettuja kuvia, jotka on lähetetty internetin kautta.

Ominaisuudet

Merkki
Denver
Koko
11,6"
Tarkkuus
1920 x 1080 px
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
Langaton verkkoyhteys
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
Kyllä
Mitat
30 x 19 x 2,3 cm
Paino
1088 gr