Skærmen har vide betragtningsvinkler, så billedet er nemt at tyde, selv om du ser skråt ind på billedet.

HP EliteDisplay E273

Hyvällä ergonomialla varustettu näyttö kotikonttoriin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Hewlett Packard (HP)
7.9

Hyvän näytön ei tarvitse maksaa omaisuuksia, mistä HP EliteDisplay E273 on todisteena. Vaativaan käyttöön, kuten tietokonepelaamiseen tai ammattigraafikoille, HP:n näyttö ei ehkä ole omiaan, mutta kaikille muille se tarjoaa hyvän kompromissin hinnan ja laadun suhteen.

Näytössä on terävä full hd -kuva, joka ulottuu aivan reunaan asti sivuilta ja ylhäältä. Niinpä jos laittaa kaksi samanlaista näyttöä vierekkäin, ne sulautuvat lähes saumattomasti toisiinsa.

HP:n näytössä on laajat katselukulmat, joten kuvan värit eivät haalistu, vaikka näyttöä katsoisi vähän sivummalta. Sen sijaan kontrastissa on pieniä ongelmia, sillä kuvan mustat alueet toistuvat harmahtavina. Näyttö sopii parhaiten tavalliseen toimistotyöskentelyyn ja netin selaamiseen. Hieman alhaisesta valovoimasta johtuen näyttöä kannattaa pitää tilassa, johon ei osu kovin voimakasta päivänvaloa, sillä muuten kuvasta voi olla vaikea saada selvää.

Ergonomisella puolella kaikki on kunnossa, sillä E273-näytössä on nelisuuntainen säädettävyys. Alumiinisen varren korkeutta voi säätää 15 senttimetriä ja näyttöä voi kallistaa itselleen sopivaan asentoon varren ja näytön välissä olevan saranan ansiosta. Näyttöä voi lisäksi kiertää tukevan jalusta molemmille sivuille.

Mukavana bonuksena näytössä on usb-keskitin kahdella usb 3.0 -liitännällä esimerkiksi näppäimistön ja hiiren liittämistä varten.


+ Hyvä hinta-laatusuhde

+ Erinomainen ergonomia

– Kontrastissa pieniä puutteita

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseuranta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

HP EliteDisplay E273 on hyvä näyttö kotikonttorin työjuhdaksi. Tietokonepelaamiseen tai elokuvien katseluun on tarjolla parempia vaihtoehtoja.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Koko
27"
Tarkkuus
1920 x 1080 px
Kontrasti
1000:1
Valovoima
250 cd/m
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
Hdmi, displayport, vga, 3 x usb 3.0
Paneeli
Ips
Kaiuttimet
Ei
Kulutus
25 W (normaali), 0,3 W (valmiustila)
Vasteaika
5 ms
Mitat
61,09 × 21,39 × 52,26 cm (jalustan kanssa)
Paino
7 kg (jalustan kanssa)