Rammen omkring billedet er meget tynd for en skærm i denne prisklasse.

Huawei AD80HW

Huawein tietokonenäyttö ei ole ehkä ihan täydellinen, mutta se on super halpa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Huawei
7.1

Huawein ensimmäinen tietokonenäyttö näillä leveysasteilla ei ole tekninen ihme, mutta sen hinta on ehdottomasti kohdallaan.

Huawei AD80HW -näytön koko on 24 tuumaa – tai tarkkaan ottaen 23,8 tuumaa. Full HD -tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi elokuvien katseluun Netflixistä tai YouTubesta.

Tätä näyttöä ei ole tarkoitettu kuvien tai videoiden muokkaamiseen tietokoneella, sillä värit eivät ole erityisen hyvät ja kontrastikin voisi olla parempi. Testikaavioidemme mustat alueet saivat näytöllä hennosti maitomaisen valkoiseen vivahtavan sävyn. Virtapistokkeen lisäksi takana on vain kaksi liitäntää: HDMI-portti ja jo vanhanaikaiseksi käynyt VGA-liitäntä. Toisaalta jos et ole ajatellut liittää näyttöön kuin yhden laitteen, HDMI-liitännän lisäksi et muuta tarvitsekaan.

Tässä hintaluokassa on pakko tinkiä ergonomiasta. Näyttöä voi kallistaa vain hieman eteen ja taakse, siinä kaikki. Jos näyttöä haluaa korottaa, se on asetettava sopivan paksuisen kirjan päälle.

Tukeva jalusta on valmistettu metallista, ja se on helppo koota yhdellä siipiruuvilla ja jousimekanismilla, joka vain napsautetaan paikalleen.


+ Sopiva hinta

+ Tukeva jalusta

– Vain kaksi liitäntää

Arvio

Huawein tietokonenäyttö ei ole ehkä ihan täydellinen, mutta se on super halpa.

Ominaisuudet

Merkki
Huawei
Koko
23,8"
Tarkkuus
1920 x 1080 px
Kontrasti
1000:1
Valovoima
250 nits
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
HDMI 2.0, VGA
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
Ei
Kulutus
24 watt
Vasteaika
5 ms
Mitat
54 x 43 x 17 cm
Paino
4,05 kg