De smalle kanter gør, at den store skærm ikke virker så bombastisk

Lenovo ThinkVision P32p-30

ThinkVision P32p-30 on mainio päivitys kotitoimistoon. Kuva on terävä, mutta näyttö on vastaavasti myös hintava.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Lenovo
9.2

Oletko valmis sijoittamaan hieman enemmän kotitoimiston laitteisiin? Jos olet, ThinkVision P32p-30 -näyttö on todennäköisesti hyvä hankinta.

Sinun on kuitenkin varattava tilaa työpöydälläsi, sillä 31,5-tuumainen näyttö vie paljon tilaa.  Onneksi tukeva jalusta ei ole liian leveä, joten voit tarvittaessa helposti pitää jotain myös näytön alla.

Etenkin erinomaisten liitäntöjen ansiosta näyttö on ihanteellinen toimistokäyttöön. Siinä on muun ­muassa hyvin varustettu USB-keskitin, jonka portteja on sekä näytön takana että sivulla. Voit myös liittää kuulokkeet näytön laitaan, joten et tarvitse kaapelia tietokoneeseen asti.

Kuva on todella terävä. Joissakin tämän kokoisissa näytöissä kuva voi näyttää hieman suttuiselta, jos istut hyvin lähellä näyttöä, mutta tässä tapauksessa niin ei käy. Värintoisto on riittävän hyvä ammattikäyttöön, ja mittaustemme perusteella kuva on tasaisesti valaistu koko näytön alueella. Enimmäiskirkkaus ei ole kovin suuri, mutta jos et työskentele aivan ikkunan vieressä, se ei ole ongelma. Näytön kontrastin mittauksemme antoivat itse asiassa hieman paremman tuloksen kuin luvatut 1000:1. Luku ilmaisee kirkkausasteen eron tummimman ja kirkkaimman näytön näytettävissä olevan kirkkauden välillä.

P32p-30:n virkistystaajuus ei ole erityisen nopea, joten se ei sovellu kovinkaan hyvin tietokonepeleihin, joissa on paljon rivakkaa toimintaa. Taulukkolaskentaohjelmiin ja verkkosivujen näyttöön näyttö on sen sijaan lähes täydellinen. Huipputarkan Ultra HD -resoluution ja näytön koon ansiosta voit avata näytölle useita ikkunoita, jos haluat työskennellä eri asioiden parissa yhtä aikaa. Lisäksi voit katsella kuvaa kahdesta eri tietokoneesta (tai mistä tahansa laitteesta, jonka päätät liittää monitoriin) samanaikaisesti.

Näytön voi myös kääntää 90 astetta pystykuvasuuntaan. Se on melko työläs toimenpide suuren näytön kanssa, ja sinun on noustava seisomaan, jotta saat otteen reunoista.


+ Hieno kuva

+ Hyvä ergonomia

– Kallis

Conclusion

ThinkVision P32p-30 on mainio päivitys kotitoimistoon. Kuva on terävä, mutta näyttö on vastaavasti myös hintava.

Ominaisuudet

Merkki
Lenovo
Koko
31,5"
Tarkkuus
3840 x 2160 pixels
Kontrasti
1000:1
Valovoima
350 cd/m²
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
2 x Thunderbolt 4, 1 x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x USB-B 3.2 Gen 1, 4x USB 3.2 Gen 1, 1x Ethernet (RJ-45), 1 x 3.5mm jack
Paneeli
IPS
Katselukulma
178° / 178°
Kulutus
29,5 watt
Vasteaika
6 ms
Mitat
71,4 x 44,5 x 23,5 cm
Paino
10,1 kg