Näyttöä voi kääntää, kallistaa ja säätää korkeussuunnassa.

Lenovo ThinkVision T24d-10

Hyvällä kuvanlaadulla ja usb-keskittimellä varustettu näyttö.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Lenovo
8.8

Lenovo T24d-10 on ulkoasultaan yhtä anonyymi kuin nimeltään. Reunukset ja tausta ovat tummanharmaata muovia, ja ainoa piristysruiske on jalustan takaosassa oleva punainen rengas, jonka kautta kaapelit saa vietyä siististi läpi.

Näytössä on kirkas kuva, hyvä kuvanlaatu, upea värintoisto ja laajat katselukulmat. Reunukset ovat erittäin ohuet, vain kaksi millimetriä paksut, mikä helpottaa kahden T24d-10-näytön asettamista vierekkäin, jos on tarvetta pitää useampia ohjelmia avoinna samaan aikaan.

Hyvä kuvanlaatu ja laajat katselukulmat, johtuvat siitä, että näytössä on hintavahko ips-paneeli. Näytössä on hieman erikoinen, 16:10-kuvasuhde. Käytännössä sillä ei ole muuta merkitystä kuin se, että näyttö sopii paremmin toimistokäyttöön kuin videoiden katseluun ja pelaamiseen.

T24d-10:ssä on hyvä ergonomiset säätömahdollisuudet. Näyttöä voi kääntää, kallistaa ja säätää korkeussuunnassa. Näyttöä nostetaan tarttumalla molemmin käsin kiinni reunoista ja vetämällä. Näytön saa lisäksi käännettyä pystyasentoon, jolloin näkee esimerkiksi koko verkkosivun yhdellä kertaa.

Kuvan säätöpainikkeet ovat näkyvillä etupaneelissa. Näyttövalikot ovat selkeästi toteutettu, joten kuvan kirkkautta ja värejä on suhteellisen helppo säätää mieleisikseen.

Näytön takaosasta löytyvät hyvät liitännät. Tietokoneen saa liitettyä näyttöön joko displayoport-, hdmi- tai vga-liitännän kautta. Näytössä on myös neliporttinen usb-keskitin.

+ Upea kuva
+ Hyvä ergonomia
+ Usb-keskitin

Katso päivän hinta Lenovo T24d-10 -näytölle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Lenovo ThinkStation T24d-10 on erinomainen näyttö työskentelyyn. Ergonomisilla säädöillä varustetussa näytössä on hyvä kuvanlaatu.

Ominaisuudet

Merkki
Lenovo
Koko
24"
Tarkkuus
1920 x 1200 px
Kontrasti
1000:1
Valovoima
300 cd/m2
Kuvasuhde
16:10
Liitäntä
Hdmi, vga, displayport
Paneeli
Ips
Kaiuttimet
Ei
Katselukulma
178 astetta
Kulutus
22 W
Vasteaika
4 ms
Mitat
53,3 x 49,7 x 26 cm
Paino
5,6 kg