Webkameraet er fastmonteret på toppen af skærmen.

Lenovo ThinkVision T27HV-20

Lenovon näyttö on upea ja sisältää monia toimintoja, joita toimistonäytöltä voi vain toivoa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Lenovo
9.6

Kotitoimistoon on vaikea löytää tietokoneen näyttöä, jossa olisi enemmän toimintoja kuin Lenovo ThinkVisionin mallissa T27HV-20. Näytön koko on 27 tuumaa, eikä siinä ole käytännössä minkäänlaista reunaa ylhäällä tai sivuilla, mutta alareunassa kaiuttimet ovat leveässä, rei’itetyssä reunuksessa. Nämä kuuluvat suurimpiin tietokoneen näytössä näkemiimme kiinteisiin kaiuttimiin ja tuottavat täyteläisen äänen, joka nousee keskimääräistä voimakkaammaksi. Jos haluat käyttää kuulokkeita, näytön sivussa on niitä varten liitäntä. Kun kuulokkeita ei tarvita, voit ripustaa ne pieneen muovikoukkuun ja säilyttää niitä siinä.

Näyttö on hyvä ja tarkka suhteellisen korkean resoluution ansiosta ja siinä on hyvä värintoisto, mutta se ei kuitenkaan ole liian värikäs. T27HV-20 vähentää myös automaattisesti sinistä valoa, joten illalla työskentely ei rasita silmiä niin paljon. Siinä on myös erikoisominaisuus, joka muistuttaa kääntämään katseen pois näytöstä silloin tällöin ja keskittymään kauempana oleviin kohteisiin, jotta silmät saavat taukojumppaa.

Näytön yläreunassa on hyvä webkamera. Kuvanlaatu on paljon parempi kuin useimmissa kannettavissa tietokoneissa, ja kamera voidaan sulkea kätevästi suojaläpällä. Jos tämä ei mielestäsi kuitenkaan ole riittävä turvatoimi, voit myös kääntää kameran sisältävää moduulia näytön yläreunassa niin, että se osoittaa suoraan alaspäin.

Olemme harvoin testanneet näyttöä, jota on yhtä vaikea siirtää pöydällä kuin tätä. Sekä monumentaalisen kokoinen metallijalusta ja näyttöä pitelevä metallivarsi että suuri kaiutinmoduuli tekevät näytöstä erittäin raskaan. Jalustan alla on lisäksi neljä suurta kumityynyä, eikä näyttöä pystynyt työntämään juuri senttiä enempää työpöydällä. Jalustassa on myös leveä ura, johon puhelimen voi asettaa pystyyn


+ Hyvä kuvanlaatu

+ Vankka rakenne

+ Runsaasti toimintoja

 

Conclusion

Lenovon näyttö on upea ja sisältää toimintoja, joita toimistonäytöltä voi vain toivoa.

Ominaisuudet

Merkki
Lenovo
Koko
27"
Tarkkuus
2560 x 1440 px
Kontrasti
1000 :1
Valovoima
350 cd/m²
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
2 x DisplayPort, 1 x HDMI, 4 x USB, 1 x USB-C
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
Kyllä
Katselukulma
178 astetta/178 astetta
Kulutus
25 watt
Vasteaika
4 ms
Mitat
61,4 x 60,9 x 20,8 cm
Paino
7,4 kg