Den brede fod er et solidt fundament for skærmen.

MSI Optix G273QF

MSI G273QF on erinomainen näyttö, mutta hintaansa nähden kontrasti voisi olla parempi ja enemmän mahdollisuuuksia säätää ergonomiaa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #MSI
7.9

MSI:n uuden 27-tuumaisen Optix G273QF -näytön kuva on terävä ja kirkas, mutta kontrasti ei ole huippulaatuinen. Näyttöjen valmistajat ilmoittavat kontrastin näytön tummimman ja kirkkaimman ääripään välisenä erona. Optix G273QF:n mustat pikselit ovat selvästi vain tummanharmaita, ja kontrasti kärsii siitä.

Muilta osin kuva on hyvä, ja näytössä on erityisominaisuuksia, joiden ansiosta se sopii hyvin tietokoneella pelaamiseen. Yksi näistä yksityiskohdista on 165 Hz:n virkistystaajuus, jonka ansiosta kuva ei välkähtele. Lisäksi näytössä on sisäänrakennettuna sekä FreeSync- että G-Sync-toiminnot. Tämä tarkoittaa, että näytöllä näkyvät videokuvat synkronoidaan grafiikkakortin kuvavirralla riippumatta siitä, kumpi markkinoiden suurimmista valmistajista, Nvidia vai AMD, grafiikkakortin on valmistanut.

Näytön saa koottua helposti ilmantyökaluja. Pöytäjalusta ja näytön kiinnitysvarsi ruuvataan nopeasti yhteen sormiruuvilla, ja sen jälkeen näytön voi yksinkertaisesti napsauttaa paikalleen. Kokoaminen vie vain muutaman minuutin. Näytön ergonomiaa ei voi erityisemmin muuttaa kokoamisen jälkeen. Ainoa säätömahdollisuus on pieni kallistus eteen- tai taaksepäin.

Näytön ympärillä on vain kapea kehys, eikä kaiuttimille ole jätetty tilaa. Etupuolella ei ole myöskään yhtään painiketta, ja näytön alareunassa on pelkkä virtapainike. Taustapuolella sen sijaan on kätevä pieni ohjaussauva, jolla voi muuttaa näytön asetuksia.


+ Kirkas kuva

+ Suuri virkistystaajuus

– Vähäiset mahdollisuudet säätää ergonomiaa

Conclusion

MSI G273QF on erinomainen näyttö, mutta hintaansa nähden kontrasti voisi olla parempi ja enemmän mahdollisuuuksia säätää ergonomiaa.

Ominaisuudet

Merkki
MSI
Koko
27"
Tarkkuus
2560 x 1440 px
Kontrasti
1200:1
Valovoima
300 nits
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
1x Display Port (1.2), 2 x HDMI (2.0)
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
Ei
Katselukulma
178 astetta
Kulutus
32 watt
Vasteaika
1 ms GTG
Mitat
61,5 x 44,5 x 22,8 cm
Paino
4,5 kg