Skærmen sørger selv for at vise kunst, der vender på den rigtige led.

Netgear Meural Canvas II

Tuo taidetta diginä seinälle.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Netgear
9.0

Netgearin julkaisema Meural Canvas II on langatonta yhteyttä käyttävä älytaulu, johon saa Meural-palvelun tilaamalla kuvia laajasta taidekirjastosta ja jossa voi myös esitellä omaa taidettaan ja valokuviaan.

Meural Canvas II käyttää kaksitaajuuksista, Netgearin parantamaa wifi-verkkoa, ja älytaulun saa yhdistettyä kotiverkkoon, kun skannaa laitteen qr-koodin. Älytaulu osaa vaihtaa kuvaa, mutta käyttäjä voi myös siirtyä tiettyyn kuvaan liikuttamalla kättä laitteen anturien edessä.

Meural-palvelun tilaaja voi hyödyntää dynaamista taidekirjastoa, joka sisältää yli 30 000 valikoitua kuvaa eri puolilla maailmaa sijaitsevien museoiden, taiteilijoiden ja sisältökumppanien kokoelmista. Meuralin taidekirjaston vuositilaus maksaa 69,95 dollaria eli noin 63,50 euroa.

Jos taulusta haluaa katsoa itse ottamiaan kuvia, se onnistuu, kun sovellukselle antaa luvan käyttää puhelimessa olevia kuvia. Älytaulun näyttöä voi ohjata, vaikka ei olisi samassa lähiverkossa. Näin voi esimerkiksi lähettää lastenlasten kuvia isovanhempien kotona olevaan Meural Canvas II -älytauluun.

Meural Canvas II on saatavilla kahdessa koossa. 27-tuumainen näyttö mustalla tai valkoisella kehyksellä maksaa 899 euroa. Tummalla tai vaalealla puukehyksellä varustettu malli maksaa 949 euroa.

21,5 tuuman näytöllä varustettu Canvas II maksaa mustalla tai valkoisella kehyksellä 699 euroa. Tummalla tai vaalealla puukehyksellä hinta on 749 euroa.


+ Upea kuva

+ Suuri valikoima taidetta

– Kallis

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Conclusion

Netgearin älytaulu on hyvä ja hienosti toteutettu idea. Näytöllä esiteltävät kuvat muistuttavat erehdyttävästi aitoja taideteoksia.

Ominaisuudet

Merkki
Netgear
Koko
27"
Tarkkuus
1920 x 1080 px
Kuvasuhde
16:9
Paneeli
AHVA
Kaiuttimet
Ei
Mitat
73,4 x 47,24 x 3,55 cm
Paino
8,9 kg