Skærmen kan hæves 15 cm fra den laveste indstilling.

Philips 243B9H

Philips 243B9 on täydellinen tietokonenäyttö yleiseen toimistotyöskentelyyn.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Philips
7.7

Philips 243B9 on kuin tietokonenäyttöjen vastine järkevälle perheautolle. Näytössä on muutamia hyviä perustoimintoja, eikä kuvan laadussa ole moittimista.

Terävä näyttö on Full HD -laatuinen. Se ei ole erityisen kirkas, mutta pitää silti sen minkä lupaa. Valmistaja ilmoittaa näytön kirkkaudeksi 250 cd/m2, ja me saimme keskikohdasta tulokseksi 249 cd/m2. Näytön reunat ovat hieman tummemmat, mutta paljaalla silmällä eroa on vaikea havaita.

Philips 243B9 -näytön saa nopeasti säädettyä omien toiveiden mukaiseksi ja ergonomisesti hyväksi. Sitä voi nostaa, laskea, kallistaa ja kääntää yksinkertaisesti tarttumalla sivuihin ja vetämällä haluttuun asentoon. Kun näyttöä kääntää, näyttää aivan kuin jalka liikkuisi pöydällä. Tosiasiassa jalan alla on pyörivä levy, jonka avulla näyttö on helppo kääntää osoittamaan haluttuun suuntaan. Näytön taustapuolella on erinomainen valikoima erilaisia liitäntöjä. DisplayPortin, HDMI:n ja muiden näytöistä tuttujen liitäntöjen lisäksi käytettävissä on myös USB-C-portti. Sitä voi hyödyntää näyttöön liitetyn kannettavan tietokoneen lataamiseen. Näytön asetuksia hallitaan etupuolen alareunassa olevilla painikkeilla. Asetusvalikko ei ole kovin helppokäyttöinen, joten jos esimerkiksi näytön väriprofiilia pitää vaihtaa usein, alavalikoiden selaamiseen voi nopeasti turhautua.


+ Hyvä ergonomia

+ Hyvä valikoima liitäntöjä

– Sekava valikko

Conclusion

Philips 243B9 on täydellinen tietokonenäyttö yleiseen toimistotyöskentelyyn.

Ominaisuudet

Merkki
Philips
Koko
24 "
Tarkkuus
1920 x 1080 px
Kontrasti
1000:1
Valovoima
250 cd/m²
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
HDMI, DisplayPort, USB-C, kuulokeliitäntä
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
Kyllä
Katselukulma
178 °
Kulutus
178 °
Vasteaika
4 ms
Mitat
54,1 x 52,2 x 21,6 cm
Paino
5,2 kg