Philips 439P9H SuperWide Curved LCD Display

Näyttö, joka vastaa leveydeltään kahta rinnakkain olevaa näyttöä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Philips
9.6

Tämä Philipsin ekstraleveä näyttö on hyvä vaihtoehto, jos tietokoneeseen haluaa liittää kaksi näyttöä. Philips 439P9H vastaa nimittäin kahta rinnakkain olevaa 16:10-kuvasuhteen näyttöä.

Vaikka oli hyvin tiedossa, millainen laite testiin oli tulossa, ei hämmästykseltä voinut välttyä, kun näyttö saatiin paketista pöydälle – laite on ERITTÄIN leveä! Itse asiassa näyttö on yli kolme kertaa korkeuttaan leveämpi, kun taas tavalliset näytöt eivät ole edes kaksi kertaa korkeuttaan leveämpiä.

Philipsin näyttö on hieman kaareva, jotta näytön reuna-alueita ei tarvitsisi katsoa kovin vinosta kulmasta. Kaarevuus toimii hyvin, mutta siitä huolimatta näytön koko leveyttä on vaikea käyttää, ellei sitten istu hieman tavallista kauempana näytöstä.

Vaikka olisi tottunut työskentelemään kahdella näytöllä, on aivan uusi kokemus työskennellä yhdellä näin leveällä näytöllä, ilman että keskellä näkökenttää on kahden näytön kehykset.

Kun keskelle näyttöä sijoitetaan tärkein työikkuna, jää sen kummallekin puolelle vielä runsaasti tilaa uudelle ikkunalle. Philipsin näyttö on loistava työkalu toimistotöissä, kun kirjoitettavaan tekstiin pitää hakea tietoa muista samaan aikaan avoinna olevista ikkunoista.

Näytössä on kirkas ja terävä kuva, ja kontrasti on erinomainen mustan värin toistuessa erittäin tummana.

Philips 439P9H ei ole mikään pelinäyttö, joten laitteessa ei ole erityistoimintoja pelejä varten. Sama pätee elokuviin, jotka ovat liian kapeita täyttääkseen näytön – jopa leveimmät Hollywood-elokuvat.

Monipuoliset liitäntämahdollisuudet korostavat sitä, että näyttö on suunnattu toimistotyöskentelyyn. Näytössä on kiinteä telakka, johon voi liittää oheislaitteita, kuten näppäimistön, hiiren ja verkkokaapelin. Tietokone yhdistetään usb-c-kaapelilla, minkä jälkeen kaikki oheislaitteet ovat tietokoneen käytettävissä.

Tietokoneella pystyy myös käyttämään näytössä olevaa webkameraa, joka ponnahtaa tarvittaessa esiin näytön yläreunasta.

Jalusta on erittäin tukeva. Se on raskas ja tehty metallista, joten näyttö ei keiku eikä heilu, kun näyttöön tarttuu kääntääkseen tai kallistaakseen sitä.


+ Sopii erinomaisesti työskentelyyn

+ Hyvä kuvanlaatu

– Näyttö on liian leveä tiettyihin käyttötarkoituksiin

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

Philipsin erittäin leveä näyttö mahdollistaa tehokkaan työskentelyn, sillä näytölle mahtuu useita avoinna olevia ikkunoita samaan aikaan.

Ominaisuudet

Merkki
Philips
Koko
43,4"
Tarkkuus
3840 x 1200 px
Kontrasti
3000:1
Valovoima
450 cd/m²
Kuvasuhde
32:10
Liitäntä
2 x displayport 1.4, 1 x hdmi 2.0b, 2 x usb-c 3.2 Gen 1, 4 x usb 3.2, ethernet-lähiverkko
Paneeli
VA
Kaiuttimet
2 x 5 W
Katselukulma
178°/178°
Kulutus
41,8 W
Vasteaika
4 ms
Mitat
1058 × 560 × 303 mm (jalustan kanssa)
Paino
14,37 kg (jalustan kanssa)
Muuta
Webkamera