Philips BDM4350UC/00

4K-tarkka jättinäyttö

tekijä ERK #Näytöt #Philips
9.0

Ensimmäistä kertaa testissä on näin suuri puhdasverinen tietokonenäyttö. Philipsin BDM4350UC on peräti 43-tuumainen eli lä- vistäjältään noin 109-senttinen. Ison koon lisäksi siinä on muutakin suurta: se on niin sanottu 4K-näyttö eli sen tarkkuus on neljä kertaa niin suuri kuin täysteräväpiirtonäytön. Näyttöä onkin nautinto katsella.

Käyttöönotossa ei kauaa nokka tuhise. Näyttö vain puretaan pakkauksesta, ruuvataan jalat paikoilleen ja yhdistetään näyttö tietokoneeseen kolmella mukana tulevalla johdolla. Ennen kuin päästään näin pitkälle, kannattaa kuitenkin varmistaa, että tietokone ja näytönohjain ylipäänsä tukevat 4K-tarkkuutta. Testi-pc:n uusi ja tehokas näytönohjain (GeForce GTX970) ja Windows 10 osasivat sen automaattisesti, ja Windows 10 oli jo pa niin nokkela, että se suurensi kuvakkeita, ikkunoita ja valikoita automaattisesti.

Kuva on erittäin laadukasta. Elokuvissa ja peleissä 4K tuottaa upean elä- myksen, ja näyttö reagoi salamannopeasti. Värit ovat hienot ja kirkkaus ja kontrasti hyvässä tasapainossa. Ainoa pieni heikkous on se, että pienimmät yksityiskohdat näyttävät hieman liian teräviltä ja keinotekoisilta.

Liitäntävaihtoehtoja on runsaasti, ja näyttöä voi mainiosti käyttää jopa useiden tietokoneiden kanssa yhtä aikaa ja näyttää niiden sisältöä kuva-kuvassa-toiminnolla. Tässä yhteydessä on käyttöä helpolle valikolle, joka saadaan esiin näytön oikean kulman alla olevalla tappiohjaimella.

Conclusion

Iso ja upea 4K-näyttö tietokoneelle. Kuva on lyömätöntä ja hintakin kohtuullinen.

Ominaisuudet

Merkki
Philips
Koko
43 tommer
Tarkkuus
: 3840 x 2160 pixels
Liitäntä
2 x HDMI/MHL, 2 x DisplayPort, 4 x USB 3.0
Paneeli
IPS LCD
Kaiuttimet
Ja
Katselukulma
178 grader
Paino
9,7 kg
Muuta
97 x 26 x 63 cm