Den brede, hvide kant i begge sider lyses op af hvidt LED-lys, når du starter en videosamtale.

Poly Studio P21

Poly Studio P21 parantaa videopuheluiden kuvan- ja äänenlaatua.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Poly
8.1

Poly Studio P21 edustaa tuotetyyppiä, jollaista emme ole ennen nähneet. Vaikka P21 näyttää tavalliselta tietokonenäytöltä, se on käytännössä ensisijaisesti videopuheluihin suunniteltu laite. Siinä on samassa paketissa webkamera, näyttö, valot, kaiutin ja mikrofoni.

P21 liitetään tietokoneeseen sen mukana toimitettavalla USB-kaapelilla. Tietokone tunnistaa laitteen automaattisesti ja asentaa sen webkameraksi. Kun laitteen asennusohjelma on käyty läpi tietokoneella, kaikki on valmista puheluja varten.

Kun testasimme Google Meet -kokouksen pitämistä P21:n edessä, yllätyimme iloisesti. Laite toimi moitteettomasti, ja sen kuvan ja äänen laadun voi sanoa kilpailevan parhaiden testaamiemme webkameroiden kanssa. Näytön reunoilla olevat valaisimet tekevät kuvasta huomattavasti paremman. Ne loistavat kohti molemmilla puolilla olevaa leveää valkoista kehystä, ja epäsuora valo valaisee kasvot miellyttävästi ja pehmeästi. Tuntuu melkein kuin istuisi oikeassa televisiostudiossa. Äänet ja puhe kuuluvat selvästi puhelun molemmissa päissä, ja kokouskokemus on täysin erilainen ja parempi kuin kannettavan tietokoneen ääressä.

P21:n yläreunassa on painike, jolla webkameran voi sulkea fyysisesti. Se varmistaa, ettei kukaan pysty tirkistelemään huomaamatta.

Jos voisimme muuttaa Poly Studio P21:ssä yhden asian, se olisi näytön lasipinta. Se on taipuvainen heijastelemaan ympäristön valoja, mikä saattaa olla hieman häiritsevää.


+ Upea ääni ja kuva

+ Kameran voi sulkea kokonaan

– Kiiltävä, heijasteleva näyttö

Conclusion

Poly Studio P21 parantaa videopuheluiden kuvan- ja äänenlaatua.

Ominaisuudet

Merkki
Poly
Koko
21"
Tarkkuus
1920 x 1080 pixels
Kontrasti
1000:1
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
USB
Kaiuttimet
2 x 10 watt