Farvegengivelsen er virkelig god i Samsung S8.

Samsung S8 UHD S27A800U

Samsung S8 saa Windowsin näyttämään hieman paremmalta suuren tarkkuutensa ja hyvän värintoistonsa ansiosta.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näytöt #Samsung
9.0

Samsung S8 maksaa vähän enemmän kuin 27-tuumaiset näytöt yleensä, mutta sen kuva on kaunis ja ergonomia hyvä.

Näytön tarkkuus on Ultra HD – neljä kertaa enemmän pikseleitä kuin Full HD -näytöllä. Monet valmistajat kutsuvat näyttöä 4K:ksi. Teräväpiirtokuva saa kaiken näyttämään näytöllä erittäin terävältä. Jopa jonkin niin arkipäiväisen ja tunnetun kuten Windowsin, kun se laajenee peräti 3840 x 2160 pikseliin.

Sillä voi myös varmistaa, että näytön värintoisto on todella hyvä. Kaipaamme hieman enemmän yksityiskohtia elokuvien ja TV-sarjojen tummissa kohtauksissa, mutta muutoin näytöstä oli vaikea löytää mitään huomautettavaa, katselimmepa mitä tahansa. Samsung S8:ssa on sisäänrakennettu USB-C-liitäntä, joten voit yhdistää kannettavan tietokoneen siihen helposti ja käyttää S8:aa lisänäyttönä. Tietokone myös latautuu samanaikaisesti, jos tietokoneessa on tuki lataukseen USB-C-liitännän kautta.

Näyttö kohoaa pöydän yläpuolelle tukevalla ja vakaalla metallijalustalla. On ärsyttävää, että ristipääruuvitalttaa tarvitaan näytön asentamiseksi jalustaan, mutta tämä on yleensä tehtävä vain kerran.

Kun kaikki on koottu, voit säätää näytön asetukset haluamallasi tavalla. Voit sekä kallistaa että nostaa näyttöä, ja sen voi kääntää myös pystyasentoon, jos haluat työskennellä siten ja lukea esimerkiksi pitkää tekstiä.


+ Upeat kuvat

+ Lataa kannettavan

– Hankalahko asentaa

Conclusion

Samsung S8 saa Windowsin näyttämään hieman paremmalta suuren tarkkuutensa ja hyvän värintoistonsa ansiosta.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung
Koko
27"
Tarkkuus
3840 x 2160 px
Kontrasti
1000:1
Valovoima
300 cd/m²
Kuvasuhde
16:9
Liitäntä
HDMI, DisplayPort, USB-C
Paneeli
IPS
Kaiuttimet
Ei
Katselukulma
178 astetta
Vasteaika
5 ms
Mitat
61,55 x 55,19 x 19,64 cm
Paino
6,7 kg