Varmuuskopioinnin edistymistä on helppo seurata.

Ashampoo Backup Pro 11

Helppokäyttöinen ja tehokas ohjelma varmuuskopiointiin.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Ashampoo
9.5

Käyttäjäystävällisen ja hyvin toimivan Ashampoo Backup Pro 11 -varmistusohjelman ansiosta ei tarvitse pelätä tärkeiden tietojen menettämistä, vaikka jotain menisi tietokoneella vikaan.

Ohjelma esittää monia kysymyksiä käyttöönoton yhteydessä, mutta kun se on tehty, ohjelma toimii taustalla. Käyttöönotto sujuu kuitenkin helposti, sillä ohjelma on suomenkielinen ja siinä on ohjattuja toimintoja.

Käyttäjä voi määrittää, milloin varmuuskopioita otetaan, ja kuinka kauan niitä säilytetään ennen mahdollista poistamista. Jos sattuu vahingossa poistamaan tärkeitä mutta varmistettuja tiedostoja, ne saa palautettua nopeasti varmuuskopioista. Ohjelma tukee myös ulkoisia kiintolevyjä, jos tiedot haluaa varmistaa sellaiselle.

Tiedostojen varmistaminen ei vaikuta hidastavasti tietokoneen muuhun toimintaan. Toimituksessa ei esimerkiksi huomattu kertaakaan, kun varmuuskopiointi oli käynnissä.

Jos tietojen varmistaminen on tuntunut liian työläältä puuhalta, saa Ashampoon varmistusohjelma toisiin ajatuksiin. Ohjelmaa on helppo käyttää, eikä se vaadi huomiota osakseen työskennellessään.

 

+ Helppo ottaa käyttöön
+ Toimii taustalla huomaamattomasti
+ Selkeät toiminnot

 

Lisätietoja varmistusohjelmasta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Tämän helpommin ei tiedostoja voi varmistaa.

Ominaisuudet

Merkki
Ashampoo
Toiminnot
Varmuuskopiointi
Järjestelmävaatimus
Windows 7, Windows 8, Windows 10
Kieli
Suomi