Ashampoo Backup Pro 12

Ashampoon ohjelmalla saa vähällä vaivalla varmistettua koko tietokoneen tai vain yksittäisiä kansioita.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Ashampoo
6.6

Etkö sinäkään pidä varmuuskopioinnista ja ohjelmista, jotka vaativat jatkuvasti säätämistä? Sitten sinulla on paljon kohtalontovereita. Tietojen varmistaminen muuttuu kuitenkin helpommaksi, kun otat käyttöön Ashampoo Backup Pro 12 -ohjelman.

Kyseessä on varmistusohjelma, jolla saa melko vaivattomasti otettua varmuuskopion sekä tietokoneen koko sisällöstä että kiintolevyn yksittäisistä kansioista. Ohjelma sopii erityisen hyvin käyttäjälle, jolla ei ole kovinkaan paljon kokemusta varmuuskopioinnista.

Ashampoo Backup Pro 12 on selkeä ohjelma, joka opastaa käyttäjää oikeaan suuntaan. Ensin tehdään varmuuskopiointisuunnitelma, ja sitten ohjelma auttaa koko prosessin läpi. Ohjelma kysyy esimerkiksi, halutaanko varmistaa koko tietokone, yksittäisiä asemia vai vain tietyt kansiot. Samalla myös valitaan, kuinka usein varmuuskopiot tehdään.

Tiedot voidaan varmistaa joko paikalliselle asemalle, ulkoiselle kiintolevylle tai pilvipalveluun, kuten Dropboxiin, OneDriveen tai Google Driveen. Käyttäjä voi myös valita, pakataanko tiedostot, jolloin ne vievät vähemmän tilaa, ja salataanko tiedostot turvallisuuden vuoksi.

Jos haluaa helppokäyttöisen varmistusohjelman, jossa ei tarvitse pahemmin säätää asetuksia eikä tehdä valintoja, on Ashampoo Backup Pro 12 hyvä ja järkevä valinta, joka soveltuu kaikentasoisille käyttäjille. Jos jotain pitää haukkua, niin toimintojen kuvakkeissa saisi myös olla tekstiselitteet, eikä pelkästään valikossa.

 

+ Hyvä ohjattu toiminto
+ Varmistus monella tavalla
– Tekstittömät painikkeet

Lisätietoja ohjelmasta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Ashampoo Backup Pro 12 on järkevä valinta, jos etsii yksinkertaista ja helppokäyttöistä varmuuskopiointiohjelmaa ilman turhia lisätoimintoja.

Ominaisuudet

Merkki
Ashampoo
Toiminnot
Varmuuskopiointi
Käyttöjärjestelmä
Windows 10/8.1/ 8/7
Kieli
Suomi