Luo ja tallenna omia elokuvia

Ashampoo Burning Studio 18

Poltto-ohjelmisto, jossa on monia musiikin, kuvien ja elokuvien käsittelyyn liittyviä lisätoimintoja.

tekijä Torben R. Simonsen #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Ashampoo
9.5

Ashampoo Burning Studio 18 ei ole pelkkä poltto-ohjelma, sillä siihen sisältyy monipuolinen valikoima toimintoja, joista on iloa tallennettaessa musiikkia, kuvia ja elokuvia.

Ohjelma tallentaa kaikille kirjoitettaville levytyypeille. Lisäksi sillä voi kopioida ja varmistaa tiedostoja. Ohjelma hoitaa tehtävänsä hyvin ja käyttäjäystävällisesti ohjattujen toimintojen avulla.

Se, mikä tekee Ashampoo Burning Studio 18:sta erityisen, on mahdollisuus editoida videoita ja luoda omista kuvista täydellisiä diaesityksiä taustamusiikin ja hienojen siirtymien kera. Diaesityksen saa helposti tallennettua tai poltettua dvd-levylle, jota voi toistaa kaikkialla. Ohjelmassa on selkeät valikot, ja sen rakenne on intuitiivinen ja helppokäyttöinen myös niille, jotka eivät ole aikaisemmin käyttäneet poltto-ohjelmistoa.

Uutena toimintona on mahdollisuus luoda soittolistoja omaan autoradioon – joko usb- tai cd-muodossa. Burning Studio 18 sisältää lukuisten autoradioiden profiilit, jolloin musiikkitiedostot saa varmasti tallennettua oman autoradion tuntemassa ja toistamassa muodossa. Toimintoa ei ehditty kokeilla, mutta se kuulostaa näppärältä.

Jos haluaa työskennellä luovasti kuva-, musiikki- ja elokuvakokoelmiensa kanssa, Ashampoo Burning Studio 18:lla on hyvä aloittaa.

 

+ Paljon lisätoimintoja

+ Helppo käyttää

– Melko kallis poltto-ohjelmisto

 

Lisätietoja valmistajan sivuilta.

Arvio

Kattava poltto-ohjelma, joka tarjoaa luovia mahdollisuuksia työstää kuva-, musiikki- ja elokuvakokoelmiaan.

Ominaisuudet

Merkki
Ashampoo
Toiminnot
Poltto-ohjelma, videoeditori, diaesitys, soittolista
Tiedostomuodot
cd, dvd, blu-ray
Käyttöjärjestelmä
Windows
Kieli
suomi