Testissä Ashampoo Photo Optimizer 7

Ashampoo Photo Optimizer 7

Kokematonkin käyttäjä saa optimoitua kuvansa helposti.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Ashampoo
9.4

Ashampoo Photo Optimizer 7 on uusi versio Ashampoon ohjelmasta, jolla voi parannella kuviaan. Kun ohjelma käynnistetään, se pyytää lisäämään joko tiedoston tai kansion. Ohjelmalla voi siis työstää yhtä tiedostoa kerrallaan tai optimoida koko kansion kuvat samalla kertaa.

Testaan mielelläni kuvankäsittelyohjelmia Grönlannissa otetuilla kuvilla, sillä niistä tulee helposti epätarkkoja tai liian tummia. Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, Photo Optimizer 7 muuttaa synkät ja harmaat kuvat eloisammiksi. Myös liian vaaleita kuvia saa parannettua paremman kontrastin avulla.

Ashampoon ohjelmaa on uskomattoman helppo käyttää. Kokematon kuvien käsittelijä saa optimoitua kuvansa täysin automaattisesti, kun taas kokeneempi käyttäjä voi kokeilla ohjelman monipuolisia asetuksia.

Ashampoon monista muista ohjelmista poiketen Photo Optimizer keskittyy vain päätehtäväänsä. Eli ohjelmassa ei ole tarpeellisten optimointitoimintojen lisäksi mitään pieniä lisätoimintoja, minkä vuoksi ohjelman käyttö on selkeää ja vaivatonta.

 

+ Uskomattoman helppokäyttöinen
+ Tehokas kuvien optimoija
+ Optimoi useita kuvia kerralla

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Ashampoo Photo Optimizer 7 on hämmästyttävän yksinkertainen mutta tehokas ohjelma kuvien optimointiin.

Ominaisuudet

Merkki
Ashampoo
Toiminnot
Kuvien optimointi
Käyttöjärjestelmä
Windows 10/8/7
Kieli
Suomenkielinen