Ashampoo Snap 10

Monipuolinen kuvankaappausohjelma, jolla kaapattuja kuvia voi myös muokata.

tekijä Emil Maischnack Jensen #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Ashampoo
9.2

Periaatteessa asia on yksinkertainen – otat näyttökuvan, muokkaat sitä ja tallennat valmiin kuvan. Mutta kun sitä tekee päivittäin, kuten me täällä toimituksessa, niin alkaa pian etsiä tapoja, joilla asian voisi tehdä nopeammin ja näppärämmin.

Yhden vaihtoehdon tarjoaa kuvankaappaukseen tarkoitettu Ashampoo Snap 10. Se osoittautui työkaluksi, jota tulee testauksen jälkeen käytettyä jatkossakin.

Ashampoon työkalulla voi tallentaa ja muokata kaikkea, mitä tietokoneen ruudulla näkyy: kuvia yksittäisistä ikkunoista, koko näytöstä tai sen osista, verkkosivuista ja videoista. Kaapattuja kuvia on myös helppo muokata ohjelman omilla työkaluilla.

Ohjelma asentuu kapeaksi viivaksi ruudun yläreunaan, josta Kaappauspalkki-työkalurivi tulee esiin, kun hiiren osoitin viedään viivan päälle. Kaappauspalkissa on 11 painiketta, ja varsinainen ohjelmaikkuna kaikkine toimintoineen tulee esiin, kun ruutukaappaus on otettu.

Ohjelman kanssa on helppo päästä alkuun, ja harrastajalle se tarjoaa runsaasti toimintoja ruutukaappausten ottamiseen ja hallintaan.

 

+ Monipuoliset kuvankaappausmahdollisuudet
+ Käyttäjäystävällinen
+ Kaapattuja kuvia voi muokata

 
Lisätietoja Ashampoo Snap 10 -ohjelmasta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Useimmat pärjäävät ilmaisilla kuvankaappaustyökaluilla, mutta jos ruutukaappauksia haluaa työstää ammattimaisesti, on Ashampoo Snap 10 -ohjelma varteenotettava vaihtoehto.

Ominaisuudet

Merkki
Ashampoo
Toiminnot
Tallenna ruutukuvia tai videoita koko näytöstä tai sen osista ja muokkaa kuvia jälkeenpäin. Voit esimerkiksi kaapata ruutukuvia 3D-peleistä koko näytön tilassa.
Käyttöjärjestelmä
Windows 10, Windows 8.1, WIndows 8, Windows 7
Järjestelmävaatimus
Tietokone, jossa on jokin yllä olevista järjestelmistä.
Kieli
Ohjelma on käännetty 26 kielelle, suomi mukaan lukien.
Muuta
Joihinkin tehtäviin tarvitaan nettiyhteyttä.