Ashampoo UnInstaller 7

Voit poistaa useita ohjelmia kerralla, mutta poisto-operaatio vaatii käyttäjältä aktiivista osallistumista.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Ashampoo
8.2

Windowsissa ei voi poistaa useita ohjelmia kerralla, mikä on suuri puute. Sen voi kuitenkin korjata Ashampoon UnInstaller 7 -ohjelmalla. Siinä tarvitsee vain laittaa valintamerkki poistettavien ohjelmien kohdalle ja käynnistää poistoprosessi.

Se kuulostaa yksinkertaiselta, ja sitä se myös on. Asiaa tietysti auttaa, että ohjelma on käännetty suomeksi. Käyttöliittymä on selkeä ja valikot tarjoavat hyvät vaihtoehdot tietokoneelle asennettujen ohjelmien järjestämiseen. Ohjelmat voi järjestää useiden kriteerien, esimerkiksi koon tai asennuspäivämäärän mukaan, mikä helpottaa suurten ja tarpeettomien ohjelmien poistamista ja vapauttaa tilaa. Voit myös etsiä tiettyjä ohjelmia, jotka haluat poistaa tietokoneelta.

Varsinainen poistoprosessi toimii hieman jähmeästi, varsinkin silloin, kun poistaa useita ohjelmia kerralla. Prosessin aikana joutuu tekemään useita kertoja valintoja koskien sitä, haluaako poistaa ohjelman kaikki tiedostot ja haluaako käynnistää tietokoneen uudelleen heti ohjelman poistamisen jälkeen.

UnInstaller 7:n ensimmäisellä kokeilukerralla kävi myös ilmi, että useiden ohjelmien poistaminen ei suju automaattisesti, vaan prosessi pysähtyy ilman erillistä ilmoitusta jokaisen ohjelman poistamisen jälkeen ja vaatii vahvistamaan, että kyseinen ohjelma on poistettu. Vasta sen jälkeen poisto-operaatio jatkuu eteenpäin.

+ Ohjelmien järjestäminen eri kriteerien mukaan
+ Poistaa useita ohjelmia kerralla
– Käyttäjä joutuu tekemään useita valintoja poistamisen aikana

Lisätietoja Ashampoo UnInstaller 7 -ohjelmasta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Ashampoo UnInstaller 7 -ohjelmassa on monia hyviä toimintoja, ja sen avulla voi poistaa useita ohjelmia kerralla. Poistotoiminnon käyttäjäystävällisyydessä on kuitenkin parantamisen varaa.

Ominaisuudet

Merkki
Ashampoo
Käyttöjärjestelmä
Windows 10/8.1/8/7
Kieli
Suomi