Ashampoo Video Converter

Helppoa ja tehokasta videoiden muuntamista.

tekijä Mikkel Jacobsen #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Ashampoo
9.5

Videoiden muuntaminen toiseen tiedostomuotoon voi olla vaivalloista puuhaa, mutta Ashampoon ohjelman avulla muuntaminen sujuu helposti. Halutut videot siirretään ohjelmaan, valitaan sopiva tiedostomuoto ja toistolaite ja sitten painetaan muuntamisen käynnistävää painiketta. Muuta ei tarvita.

Ashampoo Video Converter ei näytä kovin mielenkiintoiselta, mutta se ei haittaa, sillä ohjelma on selkeä ja helppokäyttöinen. Millekään turhalle täytteelle ole jätetty tilaa, vaan videomuunnin sisältää vain tarvittavat toiminnot.

Kun ryhtyy muuntamaan videoita, on mielessä yleensä jokin tietty tiedostomuoto. Jos ei ole kuitenkaan ihan varma, mitä tiedostomuotoa esimerkiksi tabletissa tai pelikonsolissa käytetään, näyttää ohjelman hyödyllinen valikko, mikä tiedostomuoto pitää kussakin tapauksessa valita oikean lopputuloksen aikaan saamiseksi. Vaikka kyseessä olisi niinkin vanhentunut kuin iPhone 3S:lle sopiva tiedostomuoto, sekin löytyy Ashampoo Video Converterista.

Ohjelmalla voi lisäksi liittää yhden tai useampia videoita haluamansa videon perään, mikä normaalisti vaatii videoiden editointiin tarkoitetun ohjelman.

Videoiden muuntamiseen menee aikaa, mutta se ei haittaa, kun lopputulos on aivan loistava.

 

+ Helppo käyttää
+ Hyvä lopputulos
+ Tukee lukuisia tiedostomuotoja

Lisätietoja Ashampoo Video Converter -ohjelmasta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Jos olet etsinyt yksinkertaista mutta tehokasta videoiden muunto-ohjelmaa, voit lopettaa etsimisen.

Ominaisuudet

Merkki
Ashampoo
Toiminnot
Videoiden muuntaminen
Käyttöjärjestelmä
Windows
Kieli
Suomi