WinOptimizer 15 siivoaa ja optimoi tietokoneesi parantaen suorituskykyä.

Ashampoo WinOptimizer 15

WinOptimizer 15 auttaa suojaamaan, siivoamaan ja optimoimaan tietokoneesi, jotta se toimisi entistä nopeammin ja vakaammin.

tekijä Torben R. Simonsen #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Ashampoo
9.1

Uudetkin tietokoneet täyttyvät nopeasti tarpeettomista tiedostoista ja vanhentuneista asetuksista ja muuttuvat hitaammiksi. Lukuisten ilmais- tai esiasennettujen ohjelmien raivaaminen voi olla vaivalloista puuhaa, mutta tehtävä hoituu helposti Ashampoo WinOptimizer 15 -ohjelman avulla.

Versio 15 on Ashampoon optimointiohjelman uusin versio, ja saksalaisyhtiö on tällä kertaa panostanut erityisesti käyttäjäystävällisyyden parantamiseen.

Ensimmäisellä käynnistyskerralla ohjelma tarkistaa tietokoneen ja tarjoaa optimointia. Ohjelman päävalikko sisältää tärkeimmät ylläpitoon tarkoitetut työkalut, ja muutamalla napsautuksella pääsee optimoimaan ja raivaamaan tietokonetta. Siivoustoimet sujuvat hyvin, ja toimintojen kuvaukset ovat helppotajuisia.

Uudistuneesta käyttöliittymästä ja automatisoiduista optimointitoiminnoista huolimatta käyttäjä pystyy edelleenkin itse huolehtimaan erilaisista optimointitehtävistä ja tarkastelemaan resursseja lähemmin. Ashampoo WinOptimizer 15 on yksi markkinoiden kattavimmista optimointityökaluista.

Uusiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa mahdollisuus säätää Windows 10:n yksityisyydensuoja-asetuksia niin, että käyttäjä voi entistä paremmin hallita sitä, mitä tietoja jakaa Microsoftin ja muun maailman kanssa.

Uuden version myötä ohjelman toimintoja on tehostettu, joten esimerkiksi tuplatiedostojen etsiminen ja poistaminen sujuu nyt selvästi nopeammin kuin edellisessä versiossa.

 

+ Selkeä päävalikko
+ Automatisoidut optimoinnit
+ Asetusten säätömahdollisuudet
– Melko kallis kun tarjolla on ilmaisiakin vaihtoehtoja

 

Lisätietoja Ashampoo WinOptimizer 15 -ohjelmasta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Tietokoneen käyttäjäystävällistä optimointia ja siivousta muutamalla hiiren napsautuksella.

Ominaisuudet

Merkki
Ashampoo
Toiminnot
Tietokoneen optimointi ja siivous.
Käyttöjärjestelmä
Windows 10, Windows 8 / 8.1 ja Windows 7
Järjestelmävaatimus
Tietokone, jossa jokin yllä mainituista käyttöjärjestelmistä toimii kunnolla.
Kieli
Suomi