Avast Mobile Security

Edullista suojaa Android-puhelimelle.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Avast
7.4

Android-puhelinta voi käyttää turvallisin mielin, kun käytössä on Avast Mobile Security -tietoturvasovellus. Sovellus torjui testissämme kaikki virukset, joille se altistettiin.

Suoritimme testin yhteistyössä riippumattoman saksalaisen AV-Test-testilaboratorion kanssa. Avastin sovellus joutui käymään läpi kattavan sarjan testejä, joissa ei ilmennyt muuta ongelmaa kuin yksi ainoa väärä hälytys. Avast Mobile Security erehtyi pitämään turvallista sovellusta uhkana puhelimelle. Avastin sovellus ei ainakaan mitattavissa määrin vaikuttanut puhelimen akkukestoon, mikä on hyvä asia.

Sovellusta on helppo käyttää. Päätoiminto, eli virusten tarkistaminen puhelimesta, vie kolmasosan sovelluksen aloitusikkunasta. Virustarkistus käynnistetään napauttamalla suurta punaista painiketta. Virustarkistuksen lisäksi sovelluksessa on myös muutamia muita toimintoja, joilla voi parantaa puhelimen suorituskykyä. Käyttäjä voi esimerkiksi vapauttaa tallennustilaa poistamalla tarpeettomia tiedostoja.

Avast Mobile Security -tietoturvasovelluksen voi ladata ilmaisena versiona, jossa on monia samoja toimintoja kuin maksullisessa versiossa. Premium-version vuositilaus maksaa kuitenkin vain 12 euroa, ja se on hintansa arvoinen.

 


+ Tehokas virustorjunta

+ Vie vähän resursseja

– Yksi väärä hälytys

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

Avast Mobile Security torjuu tehokkaasti puhelimeen pyrkivät haittaohjelmat. Sovellus on huokea turvaratkaisu Android-puhelimelle.

Ominaisuudet

Merkki
Avast
Toiminnot
Virustorjuja Android-laitteille
Käyttöjärjestelmä
Android
Kieli
Suomi