AVG AntiVirus (Android-versio)

AVG-tietoturvayhtiön Android-sovellusta voi käyttää ilmaiseksi, ja maksamalla saa lisätoimintoja.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #AVG
7.2

AVG Antivirus ei ole mikään huono tietoturvasovellus Android-laitteille, mutta Googlen Play-sovelluskaupassa on tarjolla useita vaihtoehtoja ja myös parempia tietoturvaratkaisuja – myös ilmaisia.

Testasimme AVG Antivirusta yhteistyössä riippumattoman saksalaisen AV-Test-tutkimuslaboratorion kanssa, joka testaa jatkuvasti Android-laitteille tarkoitettuja tietoturvasovelluksia.

Testissä testattiin AVG:n sovelluksen kykyä vangita haitallisia sovelluksia ja torjua ne, ennen kuin ne pääsivät tekemään pahojaan puhelimessa. AVG Antivirus onnistui pysäyttämään 98,9 prosenttia uusimmista haittasovelluksista ja 99,3 prosenttia niistä, jotka oli havaittu yli neljä viikkoa aikaisemmin.

Kun otetaan huomioon, että saatavana on vastaavia tietoturvaratkaisuja, jotka torjuvat kaikki haitalliset sovellukset ennen kuin ne pääsevät puhelimeen, niin AVG:n torjuntaprosenttia ei voi pitää riittävän hyvänä. Muuten AVG Antivirus on erinomainen sovellus, jossa on paljon hyviä toimintoja. Lisäksi sovellus on käyttäjäystävällinen ja selkeä rakenteeltaan, ja useimmat toiminnot saa käyttöön sovelluksen aloitussivulta.

AVG:n Android-sovelluksesta on saatavana kaksi maksullista versiota. Pro-version vuosilisenssi maksaa 11,88 euroa ja vpn-ominaisuudella varustettu Ultimate-versio maksaa vuodessa 23,88 euroa.

Testinurkka-palvelussa on luettavissa arviot muista testaamistamme hyvistä tietoturvasovelluksista Android-laitteille.


+ Käyttäjäystävällinen

+ Hyvät lisätoiminnot

– Ei tarpeeksi tehokas

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

AVG AntiVirus hoitaa tehtävänsä hyvin. Kilpailu alalla on kovaa, mutta AVG on silti kärkijoukossa.

Ominaisuudet

Merkki
AVG
Toiminnot
Tietoturvasovellus Androidille
Käyttöjärjestelmä
Android
Kieli
Suomi