AVG Internet Security er en af de bedste sikkerhedspakker til prisen.

AVG Internet Security

Tehokasta suojaa kodin kaikille tietokoneille.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #AVG
9.4

AVG tarjoaa kattavaa tietoturvaa. Yhtiön Internet Security -ohjelma saa huippuarvosanan tietokoneen suojaamisessa hakkereilta, digikaappareilta ja väärennetyiltä verkkosivuilta. Ohjelman aloitusikkuna koostuu viidestä kookkaasta kuvakkeesta, joista pääsee nopeasti eniten käytettyihin toimintoihin – ja myös ottamaan ne käyttöön tai pois käytöstä.

Asetuksia pääsee muuttamaan, kun avaa yläkulman valikon ja valitsee sieltä asetukset. Asetuksissa voi tarkemmin määritellä, kuinka ohjelma toimii. Käytön kannalta olisi kuitenkin sujuvampaa, jos asetukset tulisivat esiin, kun valitsee jonkin aloitusikkunan viidestä kuvakkeesta. Tämä toisi selkeyttä ohjelman käyttöön. Halutut asetukset oppii kuitenkin löytämään pienen totuttelun jälkeen.

Suojaa jopa 10 laitteelle

Haittaohjelmilta ja hakkerihyökkäyksiltä suojaava AVG Internet Security antaa myös mahdollisuuden hoitaa netissä tapahtuvat maksusuoritukset turvallisesti, niin verkkopankissa kuin ostoksia tehdessä. AVG:n ohjelmalla voi myös rajoittaa pääsyä webkameraan. Käyttäjä voi esimerkiksi määrittää, että vain luvan saaneet ohjelmat voivat käyttää webkameraa, tai sitten webkameran voi halutessaan ottaa pois päältä.

AVG Internet Securityn vuositilaus yhdelle laitteelle maksaa 55 euroa. Ohjelmalla on yksi etu moniin muihin tietoturvaohjelmiin verrattuna: maksamalla 90 euron vuositilauksen saa suojattua peräti kymmenen laitetta. Jos perheessä on useita tietokoneita, voi rahaa säästää hankkimalla AVG:n ohjelman.


+ Tehokkaat suojausominaisuudet

+ Käyttöoikeus jopa 10 laitteelle

– Asetukset vaativat totuttelua

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

AVG Internet Security tarjoaa hyvät suojausominaisuudet jopa 10 laitteelle. Soveltuu varsinkin monen käyttäjän talouteen.

Ominaisuudet

Merkki
AVG
Toiminnot
Haittaohjelmien, kiristysohjelmien ja piilohallintaohjelmien torjunta. Maksusuojaus, webkameran suojaus, ym.
Käyttöjärjestelmä
Windows 10/8/7
Kieli
Englanti