Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security on helppokäyttöinen ja siinä on hyvät lisätoiminnot. Se ei kuitenkaan havainnut kaikkia testihyökkäyksiä ja antoi muutamia vääriä hälytyksiä.

tekijä Anders Daugaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Bitdefender
8.3

Bitdefender Internet Security on kattava tietoturvaohjelma, jonka taustalla vaikuttaa yli 20 vuoden kokemus virustorjuntaohjelmien kehittämisestä. Paketti suojaa tietokonetta erityyppisiltä haittaohjelmilta, kuten viruksilta, vakoiluohjelmilta ja kiristyshaittaohjelmilta, jotka voivat estää tietokoneen käytön siihen saakka, että hyökkääjien vaatimat lunnaat maksetaan.

Tietoturva on erittäin hyvä, mutta kaikkia viruksia Bitdefender Internet Security ei havainnut, kun altistimme sen uusille hyökkäyksille ja uhkille päivittäin kahden kuukauden ajan. 99,3 prosentin kokonaissuoja jättää Bitdefender Internet Securityn hieman tietoturvasovellusten keskiarvon alle.

Ohjelman muita ominaisuuksia ovat roskapostisuodatin, palomuuri, lapsilukko, salasanojen hallinta, SafePay (verkkopankkisuojaus) ja VPN. Viimeksi mainittu auttaa surffaamaan verkossa turvallisemmin ja yksityisemmin, mutta sen käyttö on rajoitettu 200 Mt:n kaistanleveyteen. Päivityksen suurempaan voi tehdä lisämaksua vastaan.

Bitdefender Internet Security toimii taustalla lähes huomaamatta. Tietokone voi hidastua hieman lähinnä virustietokannan päivitysten ja skannausten aikana.

Testijakson aikana saimme kolme väärää varoitusta vaarattomasta ohjelmasta. Se on vain yksi enemmän kuin virustorjuntaohjelmien keskiarvo.

Ohjelman pääikkuna on yksinkertainen ja looginen, ja siinä on muutamia tärkeimpiä toimintoja, kuten pikaskannaus, järjestelmä-skannaus ja haavoittuvuusskannaus. Osan päävalikon painikkeista voi itse määrittää, mutta koska vaihtoehtoja on suhteellisen vähän, siinä ei oikeastaan ole järkeä.

Ensimmäisen vuoden aikana lisenssi maksaa 24 euroa kolmelle laitteelle, ja sen jälkeen hinta on Bitdefenderin verkkosivuston mukaan 60 euroa vuodessa.


+ Yksinkertainen ja helppokäyttöinen

+ Hyvät ja hyödylliset lisätoiminnot

– Ei havainnut kaikkia uhkia tietoturvatestissä

Conclusion

Bitdefender Internet Security on helppokäyttöinen ja siinä on hyvät lisätoiminnot. Se ei kuitenkaan havainnut kaikkia testihyökkäyksiä ja antoi muutamia vääriä hälytyksiä.

Ominaisuudet

Merkki
Bitdefender
Toiminnot
Tietoturvapaketti
Käyttöjärjestelmä
Windows 11, 10, 8 og 7