Når du skal tage stilling til noget, præsenteres det på hovedskærmen som et kort, der forsvinder, når du har truffet dit valg.

Bitdefender Mobile Security & Antivirus

Bitdefenderin sovellus suojaa Android-puhelimia virushyökkäyksiltä, mutta tämän lisäksi se sisältää myös runsaasti muita tietoturvatoimintoja.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Bitdefender
9.3

Parempaa suojaa puhelimellesi kuin Bitdefender Mobile Security & Antivirus on vaikea löytää.

Testasimme virustorjuntaskannauksen yhdessä saksalaisen AV-Test-tietoturvayrityksen kanssa. Bitdefenderin sovellus pysäytti yksinkertaisesti KAIKKI testipuhelimeen kohdistuvat uhat – jopa ilman vääriä hälytyksiä turvallisista sovelluksista. Mitään merkittävää vaikutusta puhelimen suorituskykyyn ei myöskään ollut, eikä sovelluksella ollut vaikutusta akunkestoon.

Mobile Security & Antivirus on kattava tietoturvapaketti, joka sisältää runsaasti toimintoja. Sen lisäksi, että se voi havaita ja poistaa viruksia, se voi muun muassa auttaa sinua löytämään puhelimesi, jos se varastetaan.

Sisäänrakennettu VPN-toiminto mahdollistaa suojatun Internet-yhteyden ja voit ladata jopa 200 megatavua dataa päivittäin yhteyden kautta. Olet suojattuna myös silloin, kun selaat Androidin suosituimmalla selaimel-la. Web Protection -toiminto estää sinua klikkaamasta haitallisia linkkejä. Kaikki toiminnot on järjestetty hyvin sovellukseen, joten niitä on helppo selata. Pääsivulla Bitdefender varmistaa, että näet, onko puhelimessasi tärkeitä tietoturvaviestejä. Ainoa paketista puuttuva asia on käännös, jotta sinun ei tarvitsisi kamppailla englanninkielisten teknisten tietoturvakäsitteiden kanssa.

Bitdefender tarjoaa käyttöön ilmaisen 14 päivän kokeiluversion, jonka avulla näet ennen tilauksen tekemistä, sopiiko sovellus sinulle.


+ Pysäyttää kaikki virushyökkäykset

+ Ei vääriä hälytyksiä

+ Runsaasti toimintoja


Hinta on yhden vuoden tilaukselle

Conclusion

Bitdefenderin sovellus suojaa Android-puhelimia virushyökkäyksiltä, mutta tämän lisäksi se sisältää myös runsaasti muita tietoturvatoimintoja.

Ominaisuudet

Merkki
Bitdefender
Toiminnot
Tietoturvapaketti
Käyttöjärjestelmä
Android
Kieli
Englanti