Det er tydeligt, hvilke former for beskyttelse, du har slået til i Bitdefenders app.

Bitdefender Mobile Security

Bitdefender Mobile Security antaa Android-puhelimelle takuuvarman suojan.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Bitdefender
8.9

Bitdefender Mobile Security suojaa puhelinta tehokkaasti viruksilta ja muilta internetin hämäräperäisiltä hyökkäyksiltä. Bitdefenderin tietoturvasovellus pysäytti testissämme 100 prosenttia sekä tunnetuista uhista että aivan uusimmista Android-puhelimiin kohdistuvista haittaohjelmista. Sovellus ei antanut vääriä varoituksia viruksista tunnetuissa ja turvallisissa sovelluksissa, eikä skannaus vaikuttanut merkittävästi puhelimen suorituskykyyn. 

Bitdefender Mobile Security pystyy skannaamaan virusten lisäksi esimerkiksi tekstiviestit ja pikaviestit. Bitdefender ei lue itse sisältöä, vaan tutkii ainoastaan viesteissä olevia linkkejä internetissä. Jos sovelluksen asettaa tekemään saman myös verkkoselaimessa, se antaa varoituksen ennen haitallista materiaalia sisältävien linkkien napsauttamista. Viimeksi mainittu toiminto toimii kaikkien suosituimpien Android-selainten kanssa.

Bitdefenderin sovelluksessa on varattu runsaasti tilaa tietoturvaan liittyvien kryptisten sanojen selittämiseen. Selviksi käyvät muun muassa malware, ransomware, adware ja coinminer.


100-prosenttinen suoja puhelimelle

+ Hyvät lisätoiminnot

+ Edullinen

Conclusion

Bitdefender Mobile Security antaa Android-puhelimelle takuuvarman suojan.

Ominaisuudet

Merkki
Bitdefender
Toiminnot
Antivirus
Käyttöjärjestelmä
Android
Kieli
Englanti