Bidefender beskytter mod stort set alle trusler – fx ransomware, hvor it-kriminelle låser dine filer og vil have løsepenge for at give dig adgangen tilbage.

Bitdefender Internet Security

Hallitse tietoturvaasi ja yksityisyyttäsi.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #BitDefender
9.4

Bitdefenderin Internet Security -ohjelma kuuluu perinteisesti kärkikastiin, kun kyse on tietokoneen suojaamisesta, eikä ohjelman uusin versio tee poikkeusta. AV-Test antoi ohjelmalle hyvät pisteet virus- ja muiden haittaohjelmien torjunnassa. Suojausominaisuudet ovat kunnossa, ja ohjelma torjuu lähes kaikki mahdolliset tietoturvauhat.

Ohjelmassa on hyvin perinteinen rakenne. Pääikkunasta pääsee toimintoihin, kuten pikatarkistus ja Safepay, joka tarjoaa lisäsuojaa verkossa tapahtuville maksuille.

Pääikkunan vasemmasta reunasta löytyy lisää toimintoja. Protection-kohdasta pääsee kaikkiin ominaisuuksiin, jotka liittyvät tietokoneen suojaamiseen, kuten palomuuriin sekä roskapostien ja virusten torjuntaan. Samassa kohdassa voi myös tarkistaa tietokoneensa muilta haavoittuvuuksilta. Kyse voi olla kehnoista salasanoista, puuttuvista Windows-päivityksistä tai reitittimen puutteellisesta suojauksesta.

Yksityisyyden suojaus tärkeää

Vasemmasta reunasta löytyy myös Privacy-kohta. Sieltä pääsee yksityisyyttä suojaaviin toimintoihin, kuten esimerkiksi tiedostojen tuhoamiseen, salasanojen hallintaan sekä määrittämään, mitkä ohjelmat saavat käyttää webkameraa. Sieltä löytyy myös Safepay-toiminto, joka avaa uuden ikkunan tietokoneelle. Erityisessä Safepay-ikkunassa on tavallista turvallisempaa käyttää verkkopankkia tai tehdä verkko-ostoksia, sillä esimerkiksi ruudun tapahtumista ei ole mahdollista kaapata kuvia.

60 euron vuositilaukseen sisältyy suoja jopa kolmelle laitteelle.


+ Tarjoaa erittäin hyvän suojan

+ Selkeä käyttöliittymä

– Englanninkielinen

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Bitdefenderin suojausominaisuudet ovat hyvää luokkaa. Ohjelma panostaa yksityisyyden suojaamiseen sekä netissä että tietokoneella.

Ominaisuudet

Merkki
BitDefender
Toiminnot
Haittaohjelmien ja kiristysohjelmien torjunta. Maksusuojaus ja webkameran suojaus.
Käyttöjärjestelmä
Windows 10/8/7
Kieli
Englanti