BullGuard Internet Security indholder – modsat mange andre sikkerhedspakker – et simpelt, men godt backup-program.

Bullguard Internet Security

Varmista tiedot ja suojaa lapset.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Bullguard
8.0

BullGuard Internet Security sisältää kaikki tärkeimmät toiminnot tietokoneen suojaamiseen. Käyttöliittymä on jaettu seitsemään kohtaan: Virustorjunta, palomuuri, varmistus, haavoittuvuudet, pelitila, hienosäätö ja lapsilukko.

Tärkein on tietysti virustorjunta. BullGuard Internet Security pärjää hyvin tehtävässään ja saa korkeat pisteet tietokoneen suojaamisessa. Hyvänä yksityiskohtana mainittakoon, että BullGuard tarkistaa tietokoneen myös piilohallintaohjelmien varalta, joiden löytäminen on vaikeaa monille ohjelmille.

Käyttöliittymän rakenne ei sen sijaan ole kovin intuitiivinen. Sen huomaa varsinkin silloin, kun pitää valita, kuinka usein ohjelma tarkistaa tietokoneen. Käyttäjän pitää mennä lisäasetuksiin ja muuttaa olemassa olevia profiileja, jos esimerkiksi haluaa, että ohjelma tarkistaa tietokoneen kerran päivässä tai viikossa. Ohjelman perusasetuksilla tietokoneen tarkistus suoritetaan manuaalisesti.

Torjuu tietyt elementit

BullGuard Internet Securitylla pystyy torjumaan sekä nettisivustoja että ohjelmia. Toiminto on kätevä, jos perheessä on alaikäisiä, joiden ei halua päätyvän väärille sivustoille. Toiminto on helppo ottaa käyttöön, ja sen avulla saa tehokkaasti estettyä pääsyn tietyille sivustoille ja tietokoneella oleviin ohjelmiin.

BullGuard Internet Security sisältää myös yksinkertaisen mutta pätevän varmistustoiminnon. Sen avulla tärkeät tiedostot voi varmista päivittäin, viikoittain tai kuukausittain ulkoiselle asemalle tai pilvipalveluihin, kuten Dropbox ja Google Drive.

60 euron vuositilaus sisältää suojan jopa kolmelle laitteelle.


+ Sisältää varmistusohjelman

+ Torjuu myös verkkosivuja

– Käyttöliittymän rakenne

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

BullGuard Internet Security antaa hyvän suojan tietokoneelle, mutta käyttöliittymän rakenne voisi olla nykyaikaisempi.

Ominaisuudet

Merkki
Bullguard
Toiminnot
Virus- ja haittaohjelmien, kiristysohjelmien ja piilohallintaohjelmien torjuminen. Varmistustoiminto.
Käyttöjärjestelmä
Windows 10/8/7
Kieli
Englanti