Disney+

Viihdejätin suoratoistopalvelu.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Disney
8.4

Disney+ on Walt Disney -konsernin uusi suoratoistopalvelu, jossa voi katsoa laadukkaita piirroselokuvia niin paljon kuin jaksaa.

Testasimme Disney+-palvelua sovelluksena Samsung-televisiossa, tietokoneella ja iPadissa. Kuukauden kestäneen testijakson aikana ei tullut vastaan minkäänlaisia teknisiä ongelmia riippumatta siitä, katsottiinko elokuvia 4K-tarkkuudella tai katsottiinko jotain elokuvaa samanaikaisesti kaikilla kolmella laitteella. Kuvanlaatu oli koko ajan huippuluokkaa.

Disney+ eroaa muista suoratoistopalveluista siinä, että Disney omistaa jo alusta lähtien niin paljon sisältöjä, että ne riittävät oman suoratoistopalvelun perustamiseen. Valikoima käsittää kaikkea mahdollista aina vuoden 1937 Lumikista uusimpiin animaatiohitteihin, kuten Toy Story 4:ään ja Frost 2:een. Jos kotona on pieniä lapsia, niin värikkäästä viihteestä riittää katseltavaa pitkäksi aikaa. Piirrettyjen lisäksi palvelussa on myös Disneyn vuosien saatossa ostamia elokuvasarjoja, kuten Star Wars, sekä Marvelin sarjakuvasankareihin perustuvia elokuvia.

Disney+-palvelussa ei ole eurooppalaisia elokuvia eikä uudempia amerikkalaisia tv-sarjoja. Eli vähän ”aikuisempaan” makuun ei ole paljoakaan tarjottavaa. Vähän vakavampaa sisältöä muistuttavat lähinnä vain National Geographicin luontofilmit, jotka nekin kuuluvat Disneyn omistukseen.

Palveluun voi luoda seitsemän käyttäjäprofiilia, mukaan lukien lasten profiili, jossa on oma helppokäyttöinen käyttöliittymä lapsille tarkoitettuun sisältöön.

Muista suoratoistopalveluista poiketen Disney+:ssa ei ole ilmaista kokeilujaksoa. Mutta ottamalla palvelun kuukaudeksi käyttöön saa jo hyvän käsityksen siitä, haluaako jatkaa tilausta.

Disney+-palvelu maksaa 6,99 euroa kuukaudessa, mikä on euron vähemmän kuin Netflixin peruspaketin hinta. Vuositilauksena Disney+ maksaa 69,99 euroa, eli säästöä tulee vuositasolla vajaat 14 euroa.


+ Disneyn laatusisältöjä

+ Edullinen

– Melko yksipuolinen valikoima

 

Tutustu palveluun täällä.

 

Conclusion

Disney+ on hyvin toimiva suoratoistopalvelu, joka tarjoaa tuttujen brändien lisäksi myös pelkästään Disney+:lle tehtyjä tuotantoja.

Ominaisuudet

Merkki
Disney
Toiminnot
Videoiden suoratoistopalvelu
Käyttöjärjestelmä
Windows, Tizen, Android, iOS, Android TV ym.
Kieli
Suomi