Du kan ikke se, hvad der gemmer sig bag ikonerne til venstre, før du lader musen løbe henover dem.

EaseUS Todo Backup Home

Tärkeiden tietojen monipuolinen varmistaja.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #EaseUS
6.9

EaseUS Todo Backup Home on kattava varmistusratkaisu, jonka avulla saa varmuuskopioitua tärkeät tietonsa. Ohjelma sisältää kaikki tarvittavat toiminnot, mutta käyttäjäystävällisyys voisi olla parempi.

Ohjelmalla voi varmistaa yksittäisiä kansioita ja tiedostoja, tehdä varmuuskopion Windowsista sekä tallentaa levykuvan jonkin aseman koko sisällöstä.

Sinuiksi tuleminen Todo Backup Homes -ohjelman kanssa vie jonkin verran aikaa, sillä ohjelmassa on paljon toimintoja, ja niissä liikkuminen voi olla vaikeaa. Päävalikossa olevat ohjelman kuvakkeet ovat jostain syystä ilman selitetekstiä. Teksti tulee näkyviin vasta, kun hiiren osoittimen vie kuvakkeen päälle. Kuvakkeiden merkitystä ei ole kovin helppo arvata, ja ohjelman käyttämistä viivästyttää aika lailla se, että hiirellä pitää käydä läpi suuri määrä erilaisia vaihtoehtoja, ennen kuin löytää etsimänsä.

EaseUS Todo Backup Home ei ole aloittelevalle varmuuskopioijalle sopiva ohjelma, sillä käyttäjän ohjaus on melko vaatimatonta. Sen sijaan, jos käyttäjällä on ennestään kokemusta Windowsista ja varmuuskopioinnista, onnistuu tietojen varmistus melko tuskattomasti.

Varmuuskopiointi sujuu aika hitaasti, mutta tietojen palauttaminen käy sentään vähän nopeammin. Ohjelman voi määrittää huolehtimaan varmistuksesta automaattisesti, jolloin ohjelma muistaa, mitä pitää kopioida ja minne kopiot tallennetaan. Näin EaseUS Todo Backup Homen saa varmuuskopioimaan kaikki tarvittavat tiedot esimerkiksi kerran viikossa.

EaseUS Todo Backup Homesta on tarjolla myös ilmainen kokeiluversio, jota voi käyttää kuukauden ajan ennen ostopäätöksen tekoa.

Vuoden lisenssi maksaa noin 34 euroa valmistajan verkkokaupassa. Sivuilla ilmoitetaan, että 12 kuukauden laskutusjakson jälkeen peritään 22,26 euron vuosimaksu.


+ Monipuolinen varmistaja

– Englanninkielinen

– Toiminnoissa liikkuminen voi olla vaikeaa

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

EaseUS sisältää paljon toimintoja varmuuskopiointia varten, mutta käyttäjäystävällisyys voisi olla parempi. Ohjelma ei sovi aloittelijoille.

Ominaisuudet

Merkki
EaseUS
Toiminnot
Varmuuskopiointi
Käyttöjärjestelmä
Windows 10
Kieli
Englanti