Pakken kan både beskytte pc, tablet og mobil.

F-Secure SAFE

Olennaiseen keskittyvä suoja.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #F-Secure
8.3

F-Secure SAFE ei ole tupaten täynnä erilaisia toimintoja, vaan ohjelma keskittyy vain olennaiseen: tietokoneen suojaamiseen haittaohjelmilta ja hakkereilta. F-Secure SAFE hoitaa tehtävänsä hyvin ja saa korkean arvosanan uhkien tunnistamisessa ja niiden torjumisessa.

Ohjelmalla on helppo suorittaa virustarkistus sekä määrittää, kuinka usein tietokone tarkistetaan. Yleisesti ottaen F-Securen ohjelma on hyvin suunniteltu ja siinä liikkuminen on loogista. Ohjelmassa ei ole mitään sokkeloita tai kummallisia alavalikoita, jotka pitäisi kaivaa esiin. Toiminnot löytyvät helposti ja kuvakkeet ovat kookkaita ja selkeitä.

Rajoita sisältöä ja ruutuaikaa

Ohjelman käynnistämisen jälkeen saa nopeasti yleiskuvan tietokoneen suojauksesta. Ohjelma kertoo muun muassa, ovatko virustorjunta ja selaussuoja päällä. Selaussuojan ansiosta verkkopankin käyttöön saa lisäsuojan. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että ohjelma torjuu tietyt sivustot ja palvelut silloin, kun verkkopankki on käytössä. Näin ulkopuolisten on entistä vaikeampaa saada käsiinsä maksutietojasi.

Toinen hyvä ominaisuus My F-Secure -palvelu. Siellä näkee kaikki laitteet, joille on asentanut F-Secure SAFE:n, sekä sen, onko tietoturvaohjelma päällä vai pois päältä. Palvelussa voi lisäksi tehdä sisältöä koskevia rajoituksia ja määrittää, kuinka myöhään tietokonetta voi käyttää iltaisin. Tarvittaessa voi myös estää määrätynlaisen sisällön, esimerkiksi väkivaltaan liittyvän, katselun tietyllä tietokoneella.

Hintaan sisältyy vuoden suoja kolmelle laitteelle.


+ Hyvät suojausominaisuudet

+ Mahdollisuus hallita muita laitteita

– Toimintoja voisi olla enemmän

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

F-Secure SAFE:n avulla on helppo suojata tietokone sekä hallita ruutuaikaa ja sisältöjä muilla laitteilla, joille ohjelma on asennettu.

Ominaisuudet

Merkki
F-Secure
Toiminnot
Virus- ja haittaohjelmien sekä kiristysohjelmien torjunta. Maksusuojaus.
Käyttöjärjestelmä
Windows 10/8/7
Kieli
Suomi