Der er ikke så mange funktioner, så app'en er meget overskuelig.

F-Secure SAFE (Android)

F-Secure SAFE -sovelluksen rekisteröitymisessä on muutamia ongelmia, mutta muuten sovellus on tehokas virustentorjuja.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #F-Secure
6.2

F-Secure SAFE on kohdennettu virustorjuntasovellus, joka ei pysty juuri muuhun kuin pitämään puhelimesi viruksettomana. Tästä tehtävästä se suoriutuu hyvin.

Testasimme SAFE:a yhteistyössä saksalaisen AV-Test-tietoturvayhtiön kanssa, ja SAFE-sovellus nappasi jopa 100 prosenttia viruksista, joille se altistui. Testauksen aikana saatiin kuitenkin yksi väärä varoitus muuten turvallista sovellusta skannattaessa.

SAFE:ssa ei ole virustorjunnan lisäksi kovin monia muita ominaisuuksia. Jos tarvitset jotain muuta, voit ladata lisää sovelluksia Google Play Kaupasta. F-Secure tarjoaa laajan valikoiman tietoturvasovelluksia, kuten VPN-sovelluksen, jolla voidaan muodostaa turvallinen yhteys verkkoon, ja sovelluksen identiteettivarkauksilta suojautumiseen. Esimerkiksi VPN-sovelluksen käyttö edellyttää erillistä tilausta.

Yritimme rekisteröityä SAFE-asiakkaiksi, sillä se on edellytys sovelluksen käytön aloittamiselle. Emme saaneet asennusprosessia vietyä loppuun kahdessa Huawein ja Xiaomin puhelimessa. F-Secure-sovellus pyysi meiltä puhelimien eri osien käyttöoikeutta, mutta mitä tahansa teimmekin, prosessi hyytyi. Lopuksi luovutimme ja asensimme SAFE:n Sony-puhelimeen, jossa itse sovelluksessa ei ilmennyt mitään ongelmia. Pääsimme helposti alkuun kuukauden ilmaisella kokeilujaksolla, mutta kun halusimme maksaa jakson pidentämisestä, saimme ilmoituksen, ettei tilausvaihtoehtoja ollut saatavilla. Näyttää siltä, että sovellus tarvitsee suomalaisen virustorjuntayrityksen vianmäärityksen.

 


+ Kaappaa kaikki virukset

– Hankala käyttöönotto

– Yksi väärä varoitus


Hinta on yhden vuoden tilaukselle 3 laitteelle (tietokone, tabletti tai puhelin).

Conclusion

F-Secure SAFE -sovelluksen rekisteröitymisessä on muutamia ongelmia, mutta muuten sovellus on tehokas virustentorjuja.

Ominaisuudet

Merkki
F-Secure
Toiminnot
Virustorjunta
Käyttöjärjestelmä
Android
Kieli
Suomi ja muut pohjoismaiset kielet