F-Secure Total kan bruges på både computer, tablet og telefon.

F-Secure Total

F-Secure Total -paketti suojaa sekä tietokoneesi että Android-laitteesi hyökkäyksiltä lähes sataprosenttisesti.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #F-Secure
9.4

F-Secure Total on kattava ja erittäin tehokas tietoturvapaketti. Testasimme sitä saksalaisen tietoturvayhtiön AV-Testin avustuksella, joka altisti F-Secure Totalin yhdelle maailman suurimmista haittaohjelmakokoelmista, ja tulokset olivat yksiselitteisen hyviä: F-Secure Total tarjosi sataprosenttisen suojan aivan uusia vaarallisia haittaohjelmia vastaan, jotka olivat ilmestyneet internetiin neljän viikon aikana ennen testin suorittamista. Myöskään vääriä varoituksia (eli turhia varoituksia muuten turvallisista ohjelmista) ei ilmennyt.

Testimme osoittivat myös, että tietoturvapaketti rasitti kokonaisuutena tietokonetta keskimäärin vähemmän kuin tietoturvapaketit yleensä. Yleisten ohjelmien avaaminen tietokoneella oli paljon nopeampaa kuin useimmilla muilla tietoturvapaketeilla, ja suosittujen verkkosivustojen lataaminen ja katselu sujui kuten muilla.

Sana Total nimessä ilmaisee, että pakettia voi käyttää sekä Windows-tietokoneissa että Android-puhelimissa ja -tableteissa. Tietoturvapakettiversiomme on asennettavissa enintään viiteen laitteeseen.

Android-version tehoksi mitattiin 99,9 prosenttia, mikä on keskivertoa parempi tällaiselle sovellukselle.

Viruksilta ja muilta haittaohjelmilta suojautumisen lisäksi F-Secure Total tarjoaa myös monia muita hienoja tietoturvaominaisuuksia. Arvokkain niistä on mahdollisuus muodostaa salattu VPN-yhteys internetiin. Voit valita, minkä maan kautta haluat muodostaa yhteyden, joten voit käyttää tätä ominaisuutta myös sellaisten verkkosivustojen tai suoratoistopalvelujen katseluun, joita voidaan tavallisesti katsella vain tietyssä maassa.

Sekä F-Securen Android-sovellus että Windows-ohjelma ovat helppokäyttöisiä. Näet nopeasti viimeisimmän virustarkistuksen tulokset, ja näet myös lokin viimeaikaisista tapahtumista. Jos jotain toimintoa ei ole otettu käyttöön, saat ilmoituksen, jotta voit esimerkiksi käyttää F-Secure Totalin suojattua verkkoselausta käydessäsi verkkopankissa.


+ Windows ja Android

+ Tehokas suojaus

+ Helppo käyttää

Conclusion

F-Secure Total -paketti suojaa sekä tietokoneesi että Android-laitteesi hyökkäyksiltä lähes sataprosenttisesti.

Ominaisuudet

Merkki
F-Secure
Toiminnot
Virustorjunta, VPN & more
Käyttöjärjestelmä
Windows, Android
Kieli
Suomi