De vigtigste funktioner er kun ét tryk på skærmen væk.

F-Secure Total Security & VPN

F-Securen tietoturvasovellus on selkeä ja suojaa puhelinta tehokkaasti.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #F-Secure
8.2

F-Secure ­SAFE -tietoturvapaketti on saanut uuden nimen F-Secure Total Security & VPN. Paljon on kuitenkin ennallaan, ja varsinkin se tärkein eli tietoturva on hyvä myös uudessa paketissa.

Testimme aikana F-Securen sovellus havaitsi kaikki yleisimmät puhelimeen kohdistuvat uhat, mutta pysäytti vain 99,9 prosenttia täysin uusista haittaohjelmista. Testin aikana ei tullut lainkaan vääriä varoituksia turvallisista sovelluksista, eikä skannauksella ollut juurikaan vaikutusta puhelimen suorituskykyyn.

Total Security & VPN on selkeä ja helppokäyttöinen. Kaipasimme viimeisimmän skannauksen tuloksia suoraan sovelluksen aloitusnäytölle, mutta muuten käyttöliittymä ei olisi voinut olla selkeämpi.

Ohjelmassa on tarjolla pieni valikoima hyviä lisätoimintoja. Pidimme identiteettivarkaussuojasta, joka pystyy valvomaan jopa kymmentä sähköpostiosoitetta ja varoittamaan internetpalvelujen tietoturvaloukkauksista, joiden yhteydessä hakkerit ovat saattaneet päästä käsiksi henkilötietoihin. Itse jouduimme huolestumaan, kun löysimme nimemme, osoitteemme, puhelinnumeromme ja vanhan salasanamme yhdestä niistä 27 tietovuodosta, joissa sähköpostiosoitteemme näytti olleen mukana.

F-Secure Total Security & VPN:n hinta on suhteellisen korkea, mutta nimensä mukaisesti se tarjoaa kaupan päälle myös VPN-yhteyden. VPN luo suojatun ja salatun yhteyden internetiin ja piilottaa käyttäjän oikean sijainnin. Kun näyttää siltä, että käyttäjä on toisessa maassa, hän voi käyttää verkkosisältöä, jonka katselu on oikeasti estetty omassa maassa. F-Secure Total Security & VPN:n maavalikoima on tosin melko rajallinen.


+ Ei vääriä hälytyksiä

+ Selkeä käyttöliittymä

– Melko kallis


Hinta yhdelle laitteelle vuodeksi.

Conclusion

F-Securen tietoturvasovellus on selkeä ja suojaa puhelinta tehokkaasti.

Ominaisuudet

Merkki
F-Secure
Toiminnot
Tietoturva
Käyttöjärjestelmä
Android