F-Secure Total

F-Secure Total

Tehokas tietoturvapaketti antaa kattavan suojan myös mobiililaitteille.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #F-Secure
8.7

Haittaohjelmien tekemät hyökkäykset eivät kohdistu enää vain tietokoneisiin. Vaaravyöhykkeellä ovat myös puhelimet ja tablet-laitteet.

Asia on otettu huomioon uusissa tietoturvapaketeissa. F-Secure Total -tietoturvapaketti suojaa Android- ja iOS-laitteita sekä Windows- ja Mac-tietokoneita. Total-pakettiin sisältyy myös F-Securen Freedome VPN -sovellus.

F-Securen kattava tietoturvapaketti tarjoaa myös verkkopankkisuojauksen, jolloin voi kirjautua verkkopankkiin pelkäämättä, että luottamukselliset tiedot päätyvät ulkopuolisille. Tietoturvapaketin avulla on myös mahdollista jäljittää kadonnutta tai varastettua älypuhelinta hyödyntämällä gps-paikannusta.

Total-paketin suojaus haittaohjelmia vastaan on testatusti erinomainen. Totalin virustutka sai huippuarvosanan riippumattoman testausorganisaation AV-Testin viimeisimmässä testissä. Käyttäjä saa toisin sanoen parasta mahdollista suojaa tietokoneelle jo luikahtaneiden ja sinne pyrkivien haitakkeiden torjumiseen.

Tehokkaan suojauksen hohtoa hieman himmentää vähemmän käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Monipuoliset toiminnot on jaettu paikallisiin ja verkossa oleviin työkaluihin. Tämä johtaa helposti siihen, että käyttäjä joutuu siirtymään edestakaisin, jos hän ei esimerkiksi muista, missä määritellään, mille sivuille lapset pääsevät mobiililaitteillaan.

Vuoden tilaus enintään kolmelle laitteelle maksaa 80 euroa. Viidelle laitteelle vuositilaus maksaa 100 euroa ja seitsemälle laitteelle 120 euroa.

 

+ Tehokas suoja haittaohjelmia vastaan
+ Paljon hyödyllisiä toimintoja
– Sekava käyttöliittymä

Lisätietoja F-Secure Total -tietoturvapaketista saa valmistajan sivuilta.

Arvio

F-Secure on tehnyt tehokkaan tietoturvapaketin, joka suojaa kaikkia laitteita haittaohjelmilta ja tarjoaa käyttäjälle myös yksityisyydensuojaa. Total-tietoturvapaketin käyttöliittymä voisi kuitenkin olla selkeämpi.

Ominaisuudet

Merkki
F-Secure
Toiminnot
Antivirus, selaus- ja verkkopankkisuojaus, perhesäännöt, laitteen paikannus
Käyttöjärjestelmä
Windows, iOS ja Android
Kieli
Suomi