Du skal bare tilføje dine mapper til programmet, så bliver de automatisk synkronisteret.

Google Drive

Googlen Backup -verkkotallennuspalvelu on hyvä, jos haluat varmuuskopiot sekä puhelimestasi että tietokoneestasi.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Google
8.8

Google Drivea parempaa työkalua pieniin ja yksinkertaisiin varmuuskopiointitehtäviin on vaikea löytää. Googlen verkkotallennuspalvelu on ilmainen, jos sisältö pysyy alle 15 gigatavussa, ja voit jopa varmuuskopioida sinne sekä tietokoneen että puhelimen sisällön.

Voit varmuuskopioida Windows-tietokoneesi Google Driveen lataamalla Backup and Sync -ohjelman. Ohjelman asennus kestää vain muutaman minuutin, jonka jälkeen se synkronoi valitsemasi tietokoneen kansiot Googlen verkkopalvelimien kanssa.

Alkusynkronointi etenee hitaasti, mutta se voi olla käynnissä taustalla, kun teet jotain muuta tietokoneella. Kun synkronointi on valmis, Backup and Sync varmistaa jatkuvasti, että verkossa olevat kansiot vastaavat kiintolevyn vastaavien kansioiden sisältöä. Google Driven sisältöä voi käyttää Resurssienhallinnan kautta, jolloin kansioissa voi liikkua samoin kuin omalla tietokoneella. Todellisuudessa ne ovat vain oikoteitä oikeisiin tiedostoihin verkossa. Kun kaksoisnapsautat tiedostoa, sen sisältö latautuu tietokoneellesi ja Windows voi avata sen. Tämä on aika kätevää, koska voit käyttää satoja gigatavuja ilman, että se vie paljon tilaa omalta tietokoneeltasi. Voit myös kirjautua Google Driveen verkkoselaimeltasi. Näin voit katsella tiedostojasi missä tahansa oletkin, ja palvelu voi myös avata monia yleisiä tiedostotyyppejä ja kuvaformaatteja suoraan selaimessasi. Jos haluat lisäksi varmuuskopioida iPhonen tai Android-puhelimen, lataa ilmainen Google One -sovellus. Se varmuuskopioi viestisi ja yhteystietosi, ja sovelluksessa on helppo navigoida, sillä se on rakenteeltaan samanlainen kuin Googlen Windowsin varmuuskopiointiohjelma.


+ Helppo selata

+ Tietokoneen ja puhelimen varmuuskopiointi

– Vain perussynkronointi


Hinta on 200 gigatavulle yhden vuoden ajan.

Conclusion

Googlen Backup -verkkotallennuspalvelu on hyvä, jos haluat varmuuskopiot sekä puhelimestasi että tietokoneestasi.

Ominaisuudet

Merkki
Google
Toiminnot
Verkkotallennuspalvelu
Käyttöjärjestelmä
Windows, Android, iOS, web
Kieli
Suomi