Du kan køre Google Hangouts direkte i din web-browser.

Google Hangouts

Googlen palveluihin integroitu videopuhelusovellus.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Google
8.4

Googlen videopalveluvalikoima on eräänlainen sekalainen seurakunta, sillä valittavana on useita videosovelluksia. Hangouts on ollut tähän asti paras sovellus yksityiskäyttäjälle. Se tarjoaa pääsyn kaikkiin Google-kontakteihin, ja sen avulla voi chattailla, jutella ja soittaa videopuheluita samoissa yksinkertaisissa puitteissa.

Kun Hangoutsia käyttää puhelinsovelluksena, se integroituu puhelimeen ja pyörii taustalla valmiina tulemaan esiin tavallisen puhelun tavoin, jos joku kontakteistasi soittaa sinulle.

Videopuhelun voi jakaa useamman kontaktin kesken samaan aikaan, ja se toimii ongelmitta. Se henkilö, joka puhuu, näkyy automaattisesti isoimmassa kuvassa, mutta halutessaan saa kaikki kontaktit näkymään yhtä aikaa.

Hangouts on integroitu Googlen muihin palveluihin, joten voit esimerkiksi soittaa jollekin kontakteistasi suoraan Gmail-sähköpostipalvelusta. Voit esimerkiksi napsauttaa jotain viestiä hiiren kakkospainikkeella ja pyytää soittamaan viestin lähettäjälle.


+ Integroitu Googlen muihin palveluihin

+ Toimii hyvin Android-puhelimessa

– Googlen sekalainen videosovellusten valikoima

Lisätietoja.

Conclusion

Hangoutsin avulla saat yhteyden kaikkiin Google-kontakteihisi, ja voit yksinkertaisissa puitteissa sekä chattailla, jutella että soittaa videopuheluita.

Ominaisuudet

Merkki
Google
Toiminnot
Videopuhelut
Kieli
Suomi