IObit Uninstaller 7:llä on helppo poistaa tarpeettomat ohjelmat.

IObit Uninstaller 7 PRO

Poista useita tarpeettomia ohjelmia kerralla.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #IObit
8.8

Ohjelmien poistaminen Windows 10:n Ohjauspaneelin kautta on tuskallista ainakin siinä tapauksessa, että on päässyt kokeilemaan IObit Uninstalleria. Se laatii selkeän luettelon kaikista tietokoneelle asennetuista ohjelmista, ja luettelosta on helppo poimia ne ohjelmat, jotka halutaan poistaa.

Poistettavien ohjelmien kohdalle laitetaan valintamerkki ja sitten napsautetaan poistopainiketta, minkä jälkeen IObit Uninstaller huolehtii lopusta. Ohjelma tarkistaa ja poistaa jopa järjestelmätiedostoja, joihin ei välttämättä pääse käsiksi Ohjauspaneelin kautta.

Erityisen hyödyllinen on mahdollisuus poistaa useita ohjelmia kerralla. Ohjelmien poistamiseen ja jälkien raivaamiseen tarvitaan vain muutamia hiiren napsautuksia.

Erinomainen kiintolevyn raivaaja
IObit Uninstallerin avulla on yleisesti ottaen helppo raivata tietokonetta. Ohjelmavalikoista saa näkyviin luettelon eniten tilaa vievistä ohjelmista tai ohjelmista, joita käytetään vain harvoin.

Kaikki ohjelmaluettelot voidaan järjestää ohjelmien koon mukaan. Se helpottaa tarpeettomien ohjelmien löytämistä, poistamista ja tallennustilan vapauttamista.

Ikävän maun jättää se, että eri puolilla ohjelmaa törmää mainoksiin IObitin muista ohjelmista. Yksi valikko on täynnä oranssin värisiä huutomerkkejä ja kehotuksia asentaa optimointiin, ohjaintiedostojen päivitykseen ja haittaohjelmien torjuntaan tarkoitettuja ohjelmia.

IObit Uninstaller 7 Pron hintaan sisältyy yhden vuoden tilaus kolmelle tietokoneelle.

+ Ohjelmien asennuksen nopea poistaminen
+ Useita ohjelmia voi poistaa kerralla
+ Selkeä käyttöliittymä
– Liikaa mainoksia

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

IObit Uninstaller 7 Pro on mahtava työkalu tarpeettomien ohjelmien poistamiseen ja tallennustilan vapauttamiseen kiintolevyltä. Löydät helposti eniten tilaa vievät ohjelmat sekä vähiten käytetyt ohjelmat. Mainoksia olisi saanut olla vähemmän.

Ominaisuudet

Merkki
IObit
Käyttöjärjestelmä
Windows XP, Vista, 7, 8, 10
Järjestelmävaatimus
Vähintään 300 Mt tallennustilaa. Näytön tarkkuus vähintään 1024 x 768 pikseliä.
Kieli
Suomi