Kaspersky Internet Security 2017

Kattavan suojan tarjoava tietoturvaohjelmisto, jossa on selkeä käyttöliittymä ja monipuoliset toiminnot.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Kaspersky
9.0

Netissä on monenlaisia uhkia ja lisää ilmestyy jatkuvalla syötöllä. Varustamalla tietokoneensa Kaspersky Internet Security 2017 -tietoturvaohjelmistolla saa kuitenkin hyvän suojan niin tietojen kalasteluyrityksiä, suojaamattomia wlan-yhteyksiä kuin haittaohjelmiakin vastaan.

Ohjelman pienisilmäinen turvaverkko vangitsee tosiaikaisesti kaikki tunnetut haitakkeet, olivat ne sitten sivustoille piilotettuja ansoja tai sähköpostin liitetiedostoihin naamioituja hyökkäyksiä. Suojaus on koko ajan valveilla taustalla, vaikka ei huutelekaan tekemisistään, ja kokeiltaessa ohjelma ei antanut yhtään väärää hälytystä eikä mollannut aiheettomasti asiallisia ohjelmia.

Kaspersky ei kuluta turhaan tietokoneen resursseja. Täydellisen järjestelmän tarkistuksen aikana oli mahdollista tarkistaa sähköpostit ja käyttää toimisto-ohjelmistoa.

Kaspersky Internet Security 2017:n uudet toiminnot
Kaspersky Internet Security 2017 tarjoaa paitsi hyvän suojauksen myös erittäin selkeän käyttöliittymän, jossa ohjelman toiminnot ovat fiksusti esillä ja käytettävissä tietokoneen tietoturvatason tehokkaaseen ylläpitoon.

Uusi Software Updater -toiminto avustaa käyttäjää ohjelmien päivityksessä, jotta järjestelmä ei olisi haavoittuvainen vanhentuneiden ohjelmakomponenttien takia. Päivityksen voi tehdä helposti ja nopeasti suoraan Kasperskystä.

Kasperskyn uutuuksiin kuuluu myös Secure Connection, joka suojaa kannettavaa tietokonetta, kun nettiä käytetään suojaamattoman yhteyden kautta esimerkiksi lentokentillä tai kahviloissa. Toiminto salaa tietokoneen lähtevän ja saapuvan liikenteen, jolloin sitä on mahdoton vakoilla. Kasperskyn salaustoiminto saattaa kuitenkin ajoittain hidastaa selaimen toimintaa. Tämä on kuitenkin pieni hinta siitä, että tietää olevansa turvassa.

+ Tehokas suojaus
+ Selkeä käyttöliittymä
+ Salaus julkisessa verkossa
– Ajoittainen hidastelu

Lisätietoja valmistajan sivuilta.

Arvio

Tehokas, selkeällä käyttöliittymällä ja monipuolisilla toiminnoilla varustettu tietoturvapaketti. Wlan-suojan ajoittainen hidastelu saattaa häiritä.

Ominaisuudet

Merkki
Kaspersky
Toiminnot
Secure Connection, Software Updater, lapsilukko, haavoittuvuuksien tarkistus
Käyttöjärjestelmä
Windows 10, Windows 8.1, Windows 8
Järjestelmävaatimus
800 Mt tallennustila, 1 Gt muisti
Kieli
Suomi