Kasperskys app gør dig tydeligt opmærksom på, at der er problemer. Du får en præcis oversigt, over hvad der er galt, ved at trykke på advarslen.

Kaspersky Mobile Antivirus: App Lock & Web Security

Kasperskyn sovellus ilmoittaa selkeästi mahdollisista ongelmista.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Kaspersky
9.2

Kasperskyn virustorjuntasovellus Androidille on pieni tietoturvapaketti, jossa on hyvät toiminnot puhelimen suojaamiseen viruksilta ja hakkerien hyökkäyksiltä.

Sovelluksen ydintoimintona on virusskannaus, joka pitää haittasovellukset poissa puhelimeltasi. Skannaus on käynnissä jatkuvasti taustalla, mutta niin hienovaraisesti, ettei sitä huomaa puhelinta käyttäessä.

Virusskannaus on yksi tehokkaimmista saatavilla olevista. Kasperskyn sovellus nappasi KAIKKI yleisimmät virukset, jotka se havaitsi testin aikana. Uusimmista virustyypeista Kaspersky pysäytti 99,8 prosenttia, eikä puhelin antanut vääriä varoituksia turvallisista sovelluksista.

Voit ladata maksuttoman Kaspersky Mobile Antivirus- testiversion. Ensimmäisellä viikolla siinä on samat toiminnot kuin maksullisessa versiossa, mutta sen jälkeen jon pärjättävä ilman automaattista skannausta. Skannaus on tehtävä manuaalisesti esimerkiksi asentaessasi uuden sovelluksen, johon et ehkä luota.

Sovelluksen monet toiminnot ovat helposti löydettävissä. Jos käytät maksutonta versiota, maksaville asiakkaille tarkoitetut toiminnot on merkitty pienellä oranssilla kuvakkeella.

Testasimme sovellusta riippumattoman saksalaisen AV-Test-tietoturvayrityksen kanssa, jolla on laaja arkisto haittasovelluksia.


+ Tehokas suojaus

+ Ilmainen kokeiluversio

+ Ei vaikuta suorituskykyyn

Conclusion

Kasperskyn sovellus ilmoittaa selkeästi mahdollisista ongelmista.

Ominaisuudet

Merkki
Kaspersky
Toiminnot
Antivirus
Käyttöjärjestelmä
Android
Kieli
Suomi, ruotsi, norja ja tanska