Kaspersky Mobile Antivirus: AppLock & Web Security

Monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu mobiilisuoja Androidille.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Kaspersky
9.2

Kasperskyn mobiilisuoja Androidille tarkistaa puhelimeen asennetut sovellukset ja auttaa pääsemään eroon epäilyttävistä sovelluksista ja muista kohteista.

Sovelluksen täydellinen nimi, jota käytetään sovelluskaupassa, Kaspersky Mobile Antivirus: App Lock & Web Security, kertoo jo, että toimintoja on riittävästi.

Ilmaisversion ominaisuuksiin kuuluu sovellusten manuaalinen tarkistus. Toisin sanoen tarkistus pitää ensimmäisen käynnistyksen jälkeen käynnistää käsin, kun haluaa tutkia laitteen. Ilmaisversio osaa kuitenkin ehdottaa tarkistusta, vaikka ei taustalla toimikaan.

Maksullisessa versiossa on reaaliaikainen suojaus, joka valvoo taustalla ja tarkistaa automaattisesti uudet sovellukset.

Sovellusta testattiin yhteistyössä riippumattoman saksalaisen testausorganisaatio AV-Testin kanssa, ja tulokset olivat vakuuttavat: Kasperskyn sovellus torjui kaikki haittasovellushyökkäykset, mutta ei antanut ainuttakaan väärää hälytystä asiallista sovelluksista.

Sovellusta on helppo käyttää monipuolisista ominaisuuksista huolimatta. Ilmaisversiossa ei puolestaan tule turhaan napauteltua lukittuja maksullisia ominaisuuksia, sillä ne on merkitty selkeällä lukon kuvalla.

Kasperskyn sovellus maksaa kuukausimaksullisena tilauksena 2,99 euroa kuukaudessa. Vuositilauksena sovellus on edullinen, sillä vuoden lisenssi maksaa vain 10,95 euroa, kun oston tekee sovelluksen kautta.


+ Edullinen
+ Tehokas tarkistus
+ Ilmaisversion manuaalitarkistus

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Kasperskyn sovellus tarkistaa puhelimen tehokkaasti, myös ilmaisversiona, jossa muuten onkin rajoitetut toiminnot.

Ominaisuudet

Merkki
Kaspersky
Toiminnot
Reaaliaikainen suojaus, sovelluslukitus, suojaus huijausviesteiltä, selaussuoja, varkaudenesto, soitonesto
Käyttöjärjestelmä
Android
Kieli
Suomi